Onaylı Üye
Ben zamanında bir halt yedim ve yaptığım kişi savcılığa gitti savcılık ip adresinden buluruz demiş kurtulma payım varmı varsa nasıl
bi avukatla görüşsen iyi edersin burda avukat olduğunu veya hukukla ilgilenen biri olduğunu tahmin etmiyorumBen zamanında bir halt yedim ve yaptığım kişi savcılığa gitti savcılık ip adresinden buluruz demiş kurtulma payım varmı varsa nasıl
peki kral yine konu açık dursun ama senin dediği yapmak daha mantıklıbi avukatla görüşsen iyi edersin burda avukat olduğunu veya hukukla ilgilenen biri olduğunu tahmin etmiyorum
eğer cidden mesele ciddiyse (ne yaptığını bilmediğim için söylüyorum) evde duracağına hemen bi avukata git çünkü pandemi dönemi zaten heryer boş olduğu iiçin savcılıktan karar erken gelebilir(dayım avukat ordan biliyorum)peki kral yine konu açık dursun ama senin dediği yapmak daha mantıklı
peki kral ben gidiyom o zaman ucunda hapis cezası var çünkü nerden baksan 2 yıl yerimeğer cidden mesele ciddiyse (ne yaptığını bilmediğim için söylüyorum) evde duracağına hemen bi avukata git çünkü pandemi dönemi zaten heryer boş olduğu iiçin savcılıktan karar erken gelebilir(dayım avukat ordan biliyorum)
Evet ya baya sıkıntılıda yapıcağım pek bişe yok hani ben yakalanmazdımda yine bi eski sevgili vakası bu arada yardım etmek isteyen başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerAllah yardımcın olsunda konu hayırsız herhalde
peki sağolunYediğiniz halta bağlı. Bazı suçlar para cezasına çevirilirken bazıları çevirilemez.Ancak 2 yıla kadar olan hapis cezaları para cezasına çevirilebiliyor. Belli bir müddet denetim altında tutulduktan sonra tamamen kurtulmuş oluyorsunuz. Genede bir avukata danışmanızda fayda var.