Onaylı Üye
Kullananlar bu sistem nasıl çalışıyor güvenilir mi ?
buna ne cevap versem yanlış olur şöyle ki :Kullananlar bu sistem nasıl çalışıyor güvenilir mi ?
500 iq cevap sn.post sahibi bu tür aptal saptal güvenilmez muhtemelen de APK programları kullanma telefonunu riske atma 1 gereksiz kasmalara uğrama 2. iptv candır free veriliyorsa bir hizmet orada bir sorun vardır kimse ücretsiz windows 10 vermez bu kafadan ilerle hayatta iyilik yapmak ayrı şey ticaret ayrı şey mesela taraftarium sitesi vardı kripto madenciliği yaptırıyor webbrowser üzerinden ve niceleri bu saçma salak programda muhtemelen aynı amaçtadostum boşa para verme selçuksports diye bir uygulama var ücretsiz şekilde izleyebiliyorsun bein sport kanallarını dizi film vs dahil
Yavaştan kastın ne kadar olmalı yardımcı olabilir misin ben de düşünüyorum almayı ancak çok kararsızımben bayadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim ama insternetin yavaşsa alma pişman olursun interneti deli gibi yavaşlatıyor oyunlarda 500ping üstü alırsın ilk başta 100ping aldırıyor sonra 3k pinge kadar çıkıyor oyun oynayacak hal bırakmıyor kısaca ama düzenlice kullanırsan kullanmadığın zaman hep kapatman gerek sadece kullanırken açman lazım yoksa internetmi tost makinesimi aklına takılır.
Yavaştan kastın ne kadar olmalı yardımcı olabilir misin ben de düşünüyorum almayı ancak çok kararsızım
0 kasma donma asla adamlar reklamlardan para kazanıyor zaten maçları ordan izliyorum 2 yıldır sorunsuz şekilde ama sen bilirsin para bayılmaya devam kardeşimbuna ne cevap versem yanlış olur şöyle ki :
a kişisinin sunduğu ip tv sürekli donma yapar
b kişisinin sunduğu ip tv sorunsuz full hd izletir nerden aldığın da önemli ben bugüne dek 4 fakrlı yerden aldım reklam olmasın lakin
sadeceon.com sitesinden gittigidiyor ve sontekliften iptv yaz paketlere bak digitürk beinsports gibi saçma salak yerlere aylık 30 vermektense bu iptv'lere 6 aylık 180 vermek daha karlı en azından içinde beingrup'un sahip olduklarının yanında Digitürk özel içerikleri Netflix , BLuetv gibi özel içerikleri de barındırıyor
Post automatically merged:
500 iq cevap sn.post sahibi bu tür aptal saptal güvenilmez muhtemelen de APK programları kullanma telefonunu riske atma 1 gereksiz kasmalara uğrama 2. iptv candır free veriliyorsa bir hizmet orada bir sorun vardır kimse ücretsiz windows 10 vermez bu kafadan ilerle hayatta iyilik yapmak ayrı şey ticaret ayrı şey mesela taraftarium sitesi vardı kripto madenciliği yaptırıyor webbrowser üzerinden ve niceleri bu saçma salak programda muhtemelen aynı amaçta
Dostum guek iptv kullandım öneririm 1 yıl kadar gayet güzel çalışıyor hem telefondan hem bilg hem televizyondan izleyebiliryosun eğer ücretsiz maç izlemek istiyorsan panoramaTV yi öneririmKullananlar bu sistem nasıl çalışıyor güvenilir mi ?