ip tv ler illegal knk kapanırsa hiçbirşey yapamazsın bence deneme ama bi tane vardı adını unuttum onu alabilirsin internette çok bilinen bir şirketMerhabalar ip TV kutusu aldım kullandığınız ve önerdiğiniz ip TV server varmı?
aynen illegal ama kapanma olasılığı oolmayanlarda var server kaynağı neresi o önemli. birkeresinde bir baskın yapıldı çoğu iptv kapandı ama çoğu ülkede serbest ve yasal oraların serverlarında hiçbir sorun çıkmazip tv ler illegal knk kapanırsa hiçbirşey yapamazsın bence deneme ama bi tane vardı adını unuttum onu alabilirsin internette çok bilinen bir şirket
linux kulan benceMerhabalar ip TV kutusu aldım kullandığınız ve önerdiğiniz ip TV server varmı?
Özelden yazamıyorum sana senin bana yazma şansın var mı?Satın aldım arkadaşlar gayet stabil çalışıyor. Baya araştırdım yabancı bir ülkede sunucusu. Yıllık 200 TL gibi bir rakam isim isteyenler özelden yazabilir.
Selam tesekülerSatın aldım arkadaşlar gayet stabil çalışıyor. Baya araştırdım yabancı bir ülkede sunucusu. Yıllık 200 TL gibi bir rakam isim isteyenler özelden yazabilir.
Thankksip tv ne netflix gibi bişeymi
Bİlgilendirir misin teşekkürler.Satın aldım arkadaşlar gayet stabil çalışıyor. Baya araştırdım yabancı bir ülkede sunucusu. Yıllık 200 TL gibi bir rakam isim isteyenler özelden yazabilir.