Üye
Eski İpadi yaptırdım fakat iclouda erişimim yok icloud kırma işlemini nasıl hallederim?
Confirmed Memberinternette bunu yaptığını iddia eden insanlar var ama daha başarılı sonuç göremedim
Bana kim olduklarını söyleyebilirsin, ben yeniyim ve hesap benim ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl yapılacağını söylersen çok yardımcı olur.eğer ilk sahibi isen konuşmanı tavsiye ederim müşteri temsilcisi ile yada hesap sana aitse eski icloud
Yok icloud hakkında diyorum eğer o konu hakkında konuşuyorsak iphone yetkili sevisini ara icloudunu unuttuğunu söyle 2 güne açılıyor benim daha önce başıma geldiBana kim olduklarını söyleyebilirsin, ben yeniyim ve hesap benim ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl yapılacağını söylersen çok yardımcı olur.
Oh anladım, çok teşekkür ederim, Söyleyeceğim herhangi bir sorum varsa, olur mu?Yok icloud hakkında diyorum eğer o konu hakkında konuşuyorsak iphone yetkili sevisini ara icloudunu unuttuğunu söyle 2 güne açılıyor benim daha önce başıma geldi
Kuponfatura var apple servis halleder, yoksa tr de yaptırmak asırı zor.