İphone 11 den Galaxy s22 Ultra'ya geçmeli miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İphone kalitesi varken android geçme kararı ( really? )

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
s22 nin sistemsel açıdan daha iyi param olsa s22 ye geçerim iphone tırt bence

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
iPhone'nin tek özelliği kamerasının iyi olması. Yani bir insanoğlu bir telefona bu kadar tapmamalı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
iphonda kalmanı tavsiye ederim değişimene gerek yok bozulursa sıkıntı çıkarsa yapabilirsin

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben samsung kullaniyorum, gayet'de memnunum, samsungu'u iphone'a degismem !

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Samsung saf android olduğu için İphone dan geçerken zorlanırsın reis, bence geçmemen daha iyi olur.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım ama fiyatları olsun değişme zorluğu olsun bir telefon bozulmadan yeni telefona asla geçemiyorum şuan iphone 11im var ve işim gereği whatsappta çok konuşma yapmam gerekiyor ve galerim de malesef ki dolu oluyor sürekli , whatsapp alan olmadığı için 4-5 defa bozuldu ve tüm iş konuşmalarım gitti. bataryası da cabası sabah evden çıkıyorum dışarda 3 saat telefona baktığımda şarjım %20 oluyor , bir tanıdığım isveçten s22 ultra getirebilirim istersen dedi ve fiyatı yarı fiyatında resmen, sizce pişman olur muyum
Geçme kanka salla

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka ben s22 ultra kullanıyorum bu kadar sinir bozucu bir telefon yok iphone hepsine tek atar ama tarzına da bağlı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım ama fiyatları olsun değişme zorluğu olsun bir telefon bozulmadan yeni telefona asla geçemiyorum şuan iphone 11im var ve işim gereği whatsappta çok konuşma yapmam gerekiyor ve galerim de malesef ki dolu oluyor sürekli , whatsapp alan olmadığı için 4-5 defa bozuldu ve tüm iş konuşmalarım gitti. bataryası da cabası sabah evden çıkıyorum dışarda 3 saat telefona baktığımda şarjım %20 oluyor , bir tanıdığım isveçten s22 ultra getirebilirim istersen dedi ve fiyatı yarı fiyatında resmen, sizce pişman olur muyum
F/P olarak evet alınabilir ama bir iphoneci olarak ios sisteminin kullanılmasının taraftarıyım yani ios her zaman bi adım önce android falan pek tercihim degildir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
geçmelisin valla iphone şarj yönü çok sıkıntı bir telefon

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka ben s22 ultra kullanıyorum bu kadar sinir bozucu bir telefon yok iphone hepsine tek atar ama tarzına da bağlı
kanka neyini sevmiyorsun s22 nin
Post automatically merged:

Mevcut telefonu satıb iyi vaziyyetde olan ikinci el daha ust versiyon iphone geçe bilirsin bence.İosdan androide geçkemte alışkanlığı geçtim o sorun olmuyor ama ios çok stabil ve uzun ömürlü ben iphone geçmeni tavsiye ederimm
doğru diyorsun kral ama 0 alacağım s22 ultra ya daha az para koyuyorum iphone 11 i satıp 12 almama göre

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam pişmanlık yaşarsın iphone 11 bırakma bataryayı değiştirirsin kullanırsın yine iphone 11

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
If it was me, i would wait and trade for a new iphone, not android. Even though the hardware on S22 may be better then iphone 11, the IOS stability makes up for it.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
IOS gibi bir nimeti bırakıp android sisteme geçiş yapmaman temennimdir :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
S22 Ultra çok daha iyi bir telefon. Bütçe sıkıntı değilse net şekilde tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...