Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendim iphone 11 kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım fakat eskidi yenisi gerekiyor iphone 15 pro max yada iphone 15 pro almayı düşünüyorum ikisinin arasındaki farkları detaylı bilen varsa yazabilir mi
14 Pro kullanıyorum aktif olarak. Gayet memnunum bir sıkıntısı yok. Pro ve Pro Max arasındaki tek pişmanlık batarya kapasitesi bence. 14 Pronunkini daha fazla yapabilirlerdi. Onun dışında pek Pro Max alsaydım dediğim bi anım olmadı.
Kendim iphone 13 kullanıyorum farklından bahsedecek olursam
iPhone 13, daha yeni bir işlemciye A15 Bionic çipsetine sahiptir. daha yüksek performans ve enerji verimliliği sunar. Bu, daha hızlı uygulama açma ve daha akıcı deneyimler sağlamak demek
Kamerasi daha iyi sinematik modu var. Ayrıca daha gelişmiş gece modu, daha fazla fotoğraf ve video çekme yeteneği sunar.
5G ağına uyumludur. Bu daha hızlı internet bağlantısı sağlar. İphone 11 5g ye uyumlu değil
iPhone 11: 64GB ve 128GB olmak üzere iki depolama seçeneği sunar.
iPhone 13: 128GB, 256GB ve 512GB olmak üzere daha fazla depolama seçeneği sunar.
Bir bende var bu galiba iphonun amiral gemisi olmadığı düşüncesi fiyat olarak amiral gemisi olduğu söylenebilir ama
tavsiye etmiyorum boşa para israfı daha uygun fiyatlara daha kaliteli telefonlar var sırf ios kullanıcam veya güvenlik takıntılarım var diyorsan orası değişir