ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba arkadaşlar bu konumda iPhone 11 serisinin en son modeli olan iPhone 11 Pro Max üretim maliyetini tek tek kalem kalem sizlerler pa
Ekran: 66.50$
Kamera kurulumu: 73.50$
Samsung’dan tedarik edilen batarya: 10.50$
İşlemci ,modem ve depolama alanı: 159$
TOPLAM: 181$
şimdi diyeceksiniz yani bu demek oluyor Apple bu modeli sattığı zaman nerdeyse %100 kâr yapıyor dediğinizi duyar gibiyim ama Apple ,bu ürünün geliştirilme sürecinde de yüksek miktarlarda para harcıyor. Ayrıca bu telefonların üretilmesi için fabrikalar ve işçiler kullanılıyor. Doğal olarak fabrikaların ve çalışanların da giderleri oluyor.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum.Yorum ve görüşleriniz benim için değerlidir yorumlarda belirtiniz .
Ekran: 66.50$
Kamera kurulumu: 73.50$
Samsung’dan tedarik edilen batarya: 10.50$
İşlemci ,modem ve depolama alanı: 159$
TOPLAM: 181$
şimdi diyeceksiniz yani bu demek oluyor Apple bu modeli sattığı zaman nerdeyse %100 kâr yapıyor dediğinizi duyar gibiyim ama Apple ,bu ürünün geliştirilme sürecinde de yüksek miktarlarda para harcıyor. Ayrıca bu telefonların üretilmesi için fabrikalar ve işçiler kullanılıyor. Doğal olarak fabrikaların ve çalışanların da giderleri oluyor.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum.Yorum ve görüşleriniz benim için değerlidir yorumlarda belirtiniz .