İPhone 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sen haklısın ben haklıyım herkes haklı

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şöyle bir konuya deyinmek istiyorum iPhone 5S ve S3 Mini hemen hemen aynı yıllarda satışa çıkarıldı hatta o zamanlar çok kıyaslanıyorlardı iPhone 5S İos 12 güncellemesi alabiliyor fakat S3 Mini 5.1.1 Sürümünde Durduruldu İki telefonun aynı yılda çıkmasına rağmen iPhone açık ara farkla çok hızlı iPhone 5Sin pubg performansı s3 mini den kat kat iyi hatta s3 minide pubg mobile inmiyor :) onun yerine pubg mobile lite indirseniz bile yine kasacaktır şimdi bana şey diyeceksiniz samsungun diğer versiyonları daha iyidir diye iphonen içine konulan işlemci çok hızlı ve güçlü samsungta oyle değil iphoneda guncelleme alınca yavaşlama olmuyor samsungda hemen yavaşlama oluyor

SAMSUNG= Ç Ö P

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şöyle bir konuya deyinmek istiyorum iPhone 5S ve S3 Mini hemen hemen aynı yıllarda satışa çıkarıldı hatta o zamanlar çok kıyaslanıyorlardı iPhone 5S İos 12 güncellemesi alabiliyor fakat S3 Mini 5.1.1 Sürümünde Durduruldu İki telefonun aynı yılda çıkmasına rağmen iPhone açık ara farkla çok hızlı iPhone 5Sin pubg performansı s3 mini den kat kat iyi hatta s3 minide pubg mobile inmiyor :) onun yerine pubg mobile lite indirseniz bile yine kasacaktır şimdi bana şey diyeceksiniz samsungun diğer versiyonları daha iyidir diye iphonen içine konulan işlemci çok hızlı ve güçlü samsungta oyle değil iphoneda guncelleme alınca yavaşlama olmuyor samsungda hemen yavaşlama oluyor

SAMSUNG= Ç Ö P
%300 haklısın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

SAMSUNG= Ç Ö P
Samsung çöptür zaten. Huawei veya Xiaomi çok daha iyidir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Nokia alan kaldı mı la merak ettim :d

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Samsung çöptür zaten. Huawei veya Xiaomi çok daha iyidir

Ölene Kadar Android Almam Ve Aldırtmam Androidde Özgürüz Tamamda Bir Süre Sonra Yavaşlıyor Bu Arada Şu Ana Kadar iPhone 5S>iPhone 7>İphone 8Plus Kullandım Çok Memnunum Verdiğim Parayada Değiyor Fazla Bütçeniz Yoksa 2.El İphone 7 Alabilirsiniz Memnun Olacaksınız Tavsiye Ediyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ölene Kadar Android Almam Ve Aldırtmam Androide Özgürüz Tamamda Bir Süre Sonra Yavaşlıyor Bu Arada Şu Ana Kadar iPhone 5S>iPhone 7>İphone 8Plus Kullandım Çok Memnunum Verdiğim Parayada Değiyor Fazla Bütçeniz Yoksa 2.El İphone 7 Alabilirsiniz Memnun Olacaksınız Tavsiye Ediyorum
Saygı duyuyorum kararına dostum ama benim tercihim iphone olmayacak muhtemelen bir daha

Süper Üye
8 HİZMET YILI
1 yildir s9+ kullaniyorum yavaslama yok?

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
2 yıl boyunca s3 mini kullandım keşke kullanmasaydım lanet olsun bu markaya ıphone yede 10k vermek mantıksız en iyisi xiaomi

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Konuyu hızlıca okuyarak aşşağı kaydım fiyat 4260 tl yazıyordu. Oha lan ucuz dedim. Bidaha yukarı kayıp baktım paranten içünde vergiler hariç yazdığını gördüm fak dedi

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
galaxy s9+ ım var iphone X e bile değişmem seviyorum ben androidi
2 yıl boyunca s3 mini kullandım keşke kullanmasaydım lanet olsun bu markaya ıphone yede 10k vermek mantıksız en iyisi xiaomi
2yıl önce s3 miniden ne bekliyordun uçmasınımı porte modunu falanmı bekliyordun
Post automatically merged:

1 yildir s9+ kullaniyorum yavaslama yok?
bende s9+ kullanıyorum çokda memnunum

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben 2 yıl önce demedim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...