İphone 12 mini instagram whatshapp v.b kötü görüntü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, iphone 12 mini aldım dün instagram - wp gibi uygulamalarda fotoğraf video kalitesi düşük görünüyor.NEDEN?
Instagram storyleri izlerken j7 prime ile bakıyorum bir de 12 mini ile j7 nin görüntüsü harbi daha iyi bunun sebebi nedir?

(bu sadece instagram ve whatshapp ta olan bir şey normalde ekran kalitesini karşılaştırmak bile gerekmez.)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum ise yarar mı bilmem ama iPhone 11 için 1 2 çözüm videosu varsi onları dene belki sende de düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aga veri tasarrufu açıksa onu kapat kaliteyi düşürebilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, iphone 12 mini aldım dün instagram - wp gibi uygulamalarda fotoğraf video kalitesi düşük görünüyor.NEDEN?
Instagram storyleri izlerken j7 prime ile bakıyorum bir de 12 mini ile j7 nin görüntüsü harbi daha iyi bunun sebebi nedir?

(bu sadece instagram ve whatshapp ta olan bir şey normalde ekran kalitesini karşılaştırmak bile gerekmez.)
kanka onun nedeni instagramın da bi databasesi var ve asırı yuklemek istemiyor senin 15mblik fotonu 7mb yapıyor vs.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka onun ayarlarda bı seyı var kalıteyı yukseltme dıe goruntuyu 480p yse 1080 e alıyo onu dene youtubede vardır suanda tarıf edemıyorum eger olursa begenırmısın cevabımı tesekurler

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar j7 prime de hiçbir insta ayarı yapmadan böyle hd bir görüntü var iken nasıl apple bir cihazın hatta 12 mini gibi bir cihazın story kalitesi bu kadar kötü olabiliyor çok şaşkınım dediklerinizi yaptım fakat hala j7 gibi kalitesi iyi değil.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar j7 prime de hiçbir insta ayarı yapmadan böyle hd bir görüntü var iken nasıl apple bir cihazın hatta 12 mini gibi bir cihazın story kalitesi bu kadar kötü olabiliyor çok şaşkınım dediklerinizi yaptım fakat hala j7 gibi kalitesi iyi değil.
kanka bılemıyorm dedıklerımı denedınmı ıstersen ozele gel

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka grafik ayarları fln varmı ne bilim yani renk ayarı fln belki ondandır

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Veri tasarufu açıksa kapat

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
veri tasarrufundan dolayı olabilir

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kamera ayarlarından çözünürlülüğü daha yukarı çekebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Veri tasarufu açıksa kapat

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wp ve instanın verilerini ve önbelleğini sıfırlamayı denermisin kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...