İphone 12 mini instagram whatshapp v.b kötü görüntü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ayarlarda pixel ayarları var bi denesene olmazsa tekrar araştıralım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cevaplar
Veri tassaruf unu hiçbir zaman açmadım açık da değil.
Telefon orjinal olduğuna emin misin yazar arkadaşlara sorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim imeileri sorgulattığımda sıkıntı yok tr cihazı.

Sorunum hala devam ediyor...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
youtube ta çözümü vardır bi bak derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
internetle alakalı galiba ben yıllardır kullanıyorum hiç bir kötü görüntü görmedim dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Telefon varsayılan ayarlarda kendini performans ayarına almış olabilir internetten yardım alarak ayarlardan kaliteleri yükseltmeyi deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cevaplar
Veri tassaruf unu hiçbir zaman açmadım açık da değil.
Telefon orjinal olduğuna emin misin yazar arkadaşlara sorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim imeileri sorgulattığımda sıkıntı yok tr cihazı.

Sorunum hala devam ediyor...
Ayarlar> Genel > Hakkında " Servis Geçmişi " veya " Tanımlanamayan Parça " buradan anlarsın.

- Update iOS version 15.6.1
- İzole etmek için hücresel veri ve wifi ile farklı ağlarda dene sadece kendi ev internetin ile deneme
- Hücresel veri LTE seçili olduğundan emin ol
- Cihaz saklama alanında yer aç ( icloud saklama alanı ile karıştırma )
- Cihazı yeniden başlat
- Uygulamayı re-install yap
- Sorun devam ederse, ağ ayarlarını sıfırla Ayarlar > Genel > iphone aktar veya sıfırla > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla VPN, Wifi, Hücresel ağları sıfırlar diğer verilerine dokunmaz korkulacak bir durum değil.

Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
instagram ve whatsappın saçma özellikleri telefonunla alakalı bir durum değildir bu uygulama sahiplerinin kendilerince uyguladıkları bir sorun mesela internette gördüğün bir videoyu paylaşınca kalite düşmesi yaşanıyor bizzat yaşıyorum iphone 12 minim hiç olmadı ama androidde de bu şekilde bir sorun var

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iyi günler hocam elinizdeki telefon ile çekilen fotoğrafların story üzerinde kalitesiz durduğunu mu söylüyorsunu yada başka bir şey mi bunu açıklayabilirmsin ona göre çözüm yolunu söylüyüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
öncelikle veri tasarrufunu kapatın sonrasında ise ekran koruyucu kaynaklı olabilir onu değiştirin olmazsa kesinlikle garantiye götürün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...