iPhone 12 Pro 3’lü kamera kurulumu ve LiDAR tarayıcı ile geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bir sonraki iPhone serisinin piyasaya sürülmesine hala aylar olsa da, iPhone 12’nin nasıl görüneceğine dair sızıntılar gelmeye başladı.
Screenshot_3.png

iPhone 12 Pro 3’lü kamera ve LiDAR tarayıcı ile geliyor!
Geçtiğimiz hafta sonu Twitter üzerinden yayınlanan görsellere göre iPhone 12 Pro 3’lü kamera dizilimi ve LiDAR tarayıcı ile geliyor.
Sızıntılara göre iPhone’un kamera dizilimi güncellenmiş ve 2020 iPad Pro’ya benzer şekilde LiDAR tarayıcıya sahip.
Sızdırılan görseller daha önce de yaklaşan Apple ürünleri hakkında ayrıntılar sızdırması ile tanıdığımız Twitter kullanıcısı Choco_bit’ten geliyor.
Hesabın biyografisinden anlaşıldığı kadarı ile hesap eski bir Apple yetkili servisi sağlayıcısı tarafından kullanılıyor.

Screenshot_4.png

Resimde iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max için kamera diziliminin nasıl olacağını açıkça görebiliyoruz.
Çok sayıda raporda Apple’ın bu yılki iPhone 12 amiral gemisi modellerinde yeni bir derinlik sensörü kullanılacağı ileri sürülmüştü.
Sızdırılan bu görüntü ile birlikte Apple’ın yeni LiDAR tarayıcısına yer açmak için kamera kurulumunu yeniden düzenlediğini söyleyebiliriz.
Şirket daha verimli alan kullanımı için flaşı kamera kurulumunun ortasında konumlandırmış.
memoryhackers_logo_2-removebg-preview copy.png

Apple’ın iPhone 12 modellerini sonbaharda piyasaya sürmesi bekleniyor ancak COVID-19 salgınının neden olduğu ekonomik belirsizlik nedeniyle bu tarihinin ertelenmesi de beklentiler arasında.
Tüm bunların yanı sıra eğer her şey yolunda giderse Apple’ın iPhone 12 serisinde 4 yeni model tanıtması bekleniyor.
Bu modeller arasında yeni bir 5.4 inç, 2 farklı 6.1 inç ve 6.7 inç iPhone bulunuyor.
Gelecek olan tüm bu modellerin OLED ekranlara ve 5G bağlantısına sahip olması kuvvetle muhtemel.
5.4 inçlik
modelin iPhone 4’ün kasa yapısına benzer özelliklerde bir tasarıma sahip olması beklenmekte.
Sızdırılan resimdeki kamera tasarımının ise iPhone 12 serisinin iki üst düzey modelinde bulunması bekleniyor.

ALINTIDIR...​

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hıc bıse anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İphone xs benzer çok basit yapmışlar

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Paylaşımın için saol dostum biraz eleştiri yapmka istıyorum tabı bunlar benım fıkrım yanı şu kameraları neden bu kadar belırgın hale getırırler inan anlamıyorum çünkü yanı bıraz artık ordaki estetik bır yapı vardı daha önclerinde plus lar dıgıl fakat 7 8 gayet şık ve güzel duruyor tabı bu benim zevkım ama bunları bır turlu sevemedım ne kadar içi ve ekranı değişirse değişsin.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
LiDAR Tarayıcı Nedir?
LiDAR (Light Detection and Ranging), ışık değişimi ve bu değişimin tespiti anlamına geliyor. Kameraların önünde yer alan nesnelerin uzaklıkları ve ışık değişimi sayesinde derinlikleri net bir şekilde algılanabiliyor. Kamera önündeki cisimlerin ve bu cisimlerin uzaklıklarının algılanmasıyla beraber ise 3D dijital haritalama işlemi gerçekleştirilebiliyor.​

MXXN
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I think it's beautiful and looks good.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fiyat ne olur acaba çok merak ediyorum

Security Broker
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yes this phone have so many features , awesome camera , video regulation, audio quality , advance security system etc.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
o kadar dalga geçildi yine aynı tasarım :confused:

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
O kadar fazla özellik geliyor ki artık iphone ile çekilen fotoğraflarda gerçeklik dışı renk tonlaması ve güzellik gözüküyor. Canlı olmayan bir ortamı bile aşırı canlı şekilde göstermesi benim pek hoşuma gitmiyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Güzel araştırma ilgi alanım olmasa da emek verilmiş elinize sağlık hocam

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en son 9 gelicekti ne ara 12 ye geçildi ya SE2 filan çkıyordu ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ıphone 12 pro çok basit ama bir yanda da çok pahalı bu telefonun tğrkikye gelişi 10.000 tl satılan fiyat bilmiyorum ama kazık yiyoruz bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
cıvkı çıkmaya başladı iphonun yeni seri çıkarması gerekiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ıphone 12 pro çok basit ama bir yanda da çok pahalı bu telefonun tğrkikye gelişi 10.000 tl satılan fiyat bilmiyorum ama kazık yiyoruz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...