- Yasaklandı
Banlı Üye
Bu iphone 12 pro'ya şarj dayanmıyo aga pubg mobile giriyorum en fazla 45 dk felan oyun oynayabiliyorum bunun bir çözümü yok mu ios'da neden böyle çözümünü bulan biri var ise bana ulaşsın
İphone 12 Türkiyeye geldi bizim mi haberimiz yok![]()
Anladım da fakat 45 az bir süre servise gönder arızası olabilirolm geldi valla teknosa'da var'dı tükendi.
Ayakta uyuyonuz telefon türkiyeye geleli 2 gün oldu45 dk bitmesi normal değil ama iphone 12 türkiye'ye ne zaman geldi
daha piyasada yok telefon
benim yeni haberim oluyor dostum ama teknoloji marketlerinde hiç görünmüyor iPhone 12Ayakta uyuyonuz telefon türkiyeye geleli 2 gün olduçıkacağı günü sabırsılzıkla bekliyodum çıktı ve aldım.
teknosa mağza sitesine bak tükendi ama bildiğim kadarıylabenim yeni haberim oluyor dostum ama teknoloji marketlerinde hiç görünmüyor iPhone 12
kim diyo onu teknosa medi market vb mağzalarda tükendi kardeşim yalan borcumuz mu var. inanan inanıyo inanmayan inanmıyo size kalmış aga ben sadece çözüm arıyorum.İphone 12 adlı cihaz henüz Türkiye'ye gelmemiştir. Seçkin üye olarak böyle konu açman ayrı bir ironi.
Post automatically merged:
Teknosa mağazasın da ki cihazlar ön sipariş durumundadır cihaz henüz Apple Türkiye bünyesin de bile bulunmamaktadır.