kanka para varsa al biz de pedere aldık yeni midnight rengi falan çok hoş parası koymaz dıyorsan alMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
yada 11 alman daha mantıklı olur benceMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
kanka çok pahalı ve gereksiz bence ve şarjı çok çabuk bitiyoMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
çok pahalı ya almaya değmez şuan 11 de gayet iyiMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
bence telefona o kadar para verilmezMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?