iPhone 11 vs yenilenmiş iPhone 11 Pro

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İyi günler arkadaşlar, ben yeni telefon almak istiyorum ve Apple'dan memnunum. Yeni telefon olarak iPhone 11 düşünüyorum ama biraz daha uzun ömürlü olsun diye 11 Pro almayı düşünüyordum ki ne yazık ki 11 Pro'nun sıfırı yok, yenilenmiş versiyonu var. İnternette birkaç sitede baktım ve yenilenmiş telefon almayın diyorlar. İki telefonu da Vatan Bilgisayarda buldum. Sizce iPhone 11 mi alayım yoksa yenilenmiş 11 Pro mu daha iyi olur?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Asla yenilen miş telefon almam. Telefon kaçıncı el bilmiyorsun kaç tane parçası değişti bilmiyorsun. Evet Apple bunları gösteriyor kendi yazılımıyla fakat içerisindeki parçalar belki yıllarca üçüncü el beşinci el paramparça bir cihazdan çıkma parçalar bile olabilir. Yani asla yenilenmiş telefon almak iyi bir şey değil. Ha bazılarının cihazı temiz çıkabiliyor bak yalan yok onlara hiçbir lafım yok fakat ben yenilenmiş bir cihaz alacağıma kutusunun faturasının olduğu ve model numarasıyla da servis ve işlem geçmişine garanti geçmişini sorgulayabilecek bir cihaz alırdım en kötü ihtimalle yenilenmiş telefon parasına giderim aşırı iyi bir telefoncuya veririm en azından sonradan bir problem olduğu zaman muhata bım olur gidip de Online işlemlerle uğraşmam yok mail at bekle kargoya ver şunu yap cart curt.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Asla yenilen miş telefon almam. Telefon kaçıncı el bilmiyorsun kaç tane parçası değişti bilmiyorsun. Evet Apple bunları gösteriyor kendi yazılımıyla fakat içerisindeki parçalar belki yıllarca üçüncü el beşinci el paramparça bir cihazdan çıkma parçalar bile olabilir. Yani asla yenilenmiş telefon almak iyi bir şey değil. Ha bazılarının cihazı temiz çıkabiliyor bak yalan yok onlara hiçbir lafım yok fakat ben yenilenmiş bir cihaz alacağıma kutusunun faturasının olduğu ve model numarasıyla da servis ve işlem geçmişine garanti geçmişini sorgulayabilecek bir cihaz alırdım en kötü ihtimalle yenilenmiş telefon parasına giderim aşırı iyi bir telefoncuya veririm en azından sonradan bir problem olduğu zaman muhata bım olur gidip de Online işlemlerle uğraşmam yok mail at bekle kargoya ver şunu yap cart curt.
Teşekkürler yani yenilenmiş 11 pro alacağına git 11 al kafan rahat olsun diyorsun yani

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yenilenmiş telefonda 0 ayarında telefon bulma ihtimalin düsük olsa da var ancak fiyati sifir fiyatina yakinsa degmez. Temiz bir ikinci el bakabilirsin mesela. 11 pro yerine de direkt 12 falan oneririm. 11in omrunun sonlarina geliyoruz bence uzak durulmali.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
11 almanı pek önermem bütçeni artırabilirsen bütçeni artırmayı dene yakında 11ınde günleme desteği kesilcek uzun ömürlü olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İphone alıcaksan her zaman pro alıcaksın normal kesinlikle almayın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Her zaman 0 telefon daha iyi gibi geliyor bana bilinmeyen sorunlar çıkabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yenilenmiş bence sıkıntı içinden ne çıkacağını bilemezsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
KANKA İPHONE ALMA SAKIn gereksız pahalı ve sacma samsung cok daha ıyı

Üye
2 HİZMET YILI
hocam açıkçası kullanıyordum çok bir fark olmuyor ya alınır yani

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ıphone kullanan için yenisine alışmak sorun oluyo ama androıd benim tercihim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Okadar güvenilir değiller hocam maalesef sen bilirsin yinede ama bence tavsiye etmem