Uzman Üye
hocam neye gör böyle dediğinizi bilmiyorum ama herkes burda farkı bir şey söyler bence bende sizin kafaadayım biraz ona vereceğime bilgisayar alırım bir başkası onlara vereceğime ps5 alıyım der ama sanırım arkadaş telefondan yana kullanmak istemiş ama arkadaşınki heves ise orasını bilemembence telefona o kadar para verilmez
11pro neredeyse yok denilebilicek kadar az sayıda varfiyatlar çok yüksek bir telefon için 30bin türk lirası vermem iphonenin daha düşük modellerine bakabilirsin mesela 11 pro
knk telefonun fiyatı biraz tuzlu ama paran varsa güzel telefonMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
direkt alacam hocamo kadar para o telefon için değmez bütçe yönünden sorunun yoksa al derim ama aylarca çalışıp taksit ödeme değmez
sarj olayı farkediyor12 13 aynı çok değişen bişi yok 12 al daha ucuz
Paran varsa al kardeşim dünyaya 1 kez geliyoruz
14 ün çıkmasını mı beklemeliyim?kanka 1 ay sonra alıcaksan fiyatlar düşücek seçime kadar 1 ay sonraki fiyat ne olur bilmiyorum ama beklemeni öneririm çok daha ucuza alabilirsin
neden almak istiyorsunki 30 bin tlye gidip başka şeyler alabilirsin bencedirekt alacam hocam
Post automatically merged:
sarj olayı farkediyor
kesinlikle.
14 ün çıkmasını mı beklemeliyim?
iphone 13 30 bin değil kineden almak istiyorsunki 30 bin tlye gidip başka şeyler alabilirsin bence
25k kanka ortalama atıyo takmaiphone 13 30 bin değil ki
amazonda 256 gb 22 k civarı bakalım düşer belki25k kanka ortalama atıyo takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?