- Yasaklandı
İmzalar kapatılmıştır büyük ihtimalle.Merhaba arkadaşlar elimde IPhone 13 Pro var itunesden ios 14.3 ipsw atmaya çalışıyorum 3194 hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
yasak degil ama evet söledigin gibi cogunlukla yabancılar kullanıyor.iphone 13 türkler jail atan görmedim yabancılar atıyor genellikle onları takip et Kanal isimi yasak degil mi bilmiyorum Prophone diye bir rus kanal var yasaksa silerim yorumu
ne gibi hata yapıcam dostum garanti dışı kalır başka bi zararı yok garantide bi halta yaramıyor zaten .!kanka kusura bakma ama iphone 13 e jail yapıyorsan çok ciddi hata yapıyorsun.
iphone 13 diyorsun kardeşim o kadar yeni güncel pahalı bi telefona jail atmak iyi deil bence. yapma bencene gibi hata yapıcam dostum garanti dışı kalır başka bi zararı yok garantide bi halta yaramıyor zaten .!
Adam almış telefonu derdi jail atıcak bırak kullan işte öyle ya.Merhaba arkadaşlar elimde IPhone 13 Pro var itunesden ios 14.3 ipsw atmaya çalışıyorum 3194 hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı ?