Onaylı Üye
iphone 5c icloud unutulmuş jailbreak nasıl atılır ve icloud nasıl kırılır ne kadar araştırdıysam bir türlü yapamadım
Nasıl yani format attınmı icloud istemiycekmipc ye bağlayıp format atman gereek
kanka videoları var ytde ama virüs bulaşabilir çok güvenme şöyle hatırlıyorum usb pcye telefonla bağlanıyosun jailbreak uygulamasını açıyon hallediyon video izle itunesden formatlayabilirsin telini pc yardımıyla icloud şifresi sıkıntı çözemeyebilirsiniphone 5c icloud unutulmuş jailbreak nasıl atılır ve icloud nasıl kırılır ne kadar araştırdıysam bir türlü yapamadım
Ben de zamanında ipad air için araştırmıştım bu konuyu. Malesef cihazı %100 kullanamıyosun çünkü icloud ancak bypass edilebiliyor tamamen kaldıramıyosun. Appletech752'nin sitesinden yararlanmıştım ben yapmak için iPhone 5c için de bir bypass metodu var, inceleyebilirsin.iphone 5c icloud unutulmuş jailbreak nasıl atılır ve icloud nasıl kırılır ne kadar araştırdıysam bir türlü yapamadım
cihazı pc bağla gerekli programları indir ruslar bu işler ile uğraşıyor telefonu bir şekilde kurtarırsıniphone 5c icloud unutulmuş jailbreak nasıl atılır ve icloud nasıl kırılır ne kadar araştırdıysam bir türlü yapamadım
Bazı cihazlardaki icloud kilidi bypasslanabiliyor. AppleTech752'yi inceleyebilirsiniz hocam.icloud'u unutup nasıl telefonu açıyorsunuz? öyle birşey yapamazsınız. telefonu parça olarak satın.