iphone 6 jailbreak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Diyelim jailbreak yaptım, telefona herhangi bir zararı var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. :) Cihaz iPhone 6.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tehlikesi yüksek sonuçta jb yapıp sistemi açık konuma getiriyorsun ama iphone teknik servise gönderme kısmında sıkıtı çıkmıyor telefonunu sıfırlayıp gönderdiğin zaman işleme alıyorlar

Üye
3 HİZMET YILI
tehlikesi yüksek sonuçta jb yapıp sistemi açık konuma getiriyorsun ama iphone teknik servise gönderme kısmında sıkıtı çıkmıyor telefonunu sıfırlayıp gönderdiğin zaman işleme alıyorlar

İphone 6 kullanıyormuş garantisi olduğunu sanmıyorum

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Garantisi olan telefonlarda yaptığın zaman garanti dışı kalıyor. Telefona herhangi bir zarar vermiyor.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
iPhone 6 jailbreak işlemi, iOS işletim sistemine ek özellikler ve yetenekler eklemek için yapılan bir işlemdir. Ancak, bu işlem hem yasal hem de güvenli değildir.
Apple, iOS işletim sisteminde yapılan herhangi bir değişikliği onaylamaz ve iOS cihazlarını jailbreak işlemine tabi tutmanız durumunda garanti kapsamı dışında kalabilirsiniz.
Ayrıca, jailbreak işlemi cihazınızın güvenliğini de tehlikeye atabilir. Bu işlem sırasında hatalar yaparsanız, cihazınız kullanılamaz hale gelebilir veya verileriniz kaybolabilir. Ayrıca, jailbreak sonrasında indirdiğiniz uygulamalar ve dosyalar güvenlik açıkları içerebilir ve cihazınızda zararlı yazılımların bulunma ihtimali artabilir.
Bu nedenlerle, iPhone 6 cihazınızı jailbreak işlemine tabi tutmadan önce risksiz bir şekilde yapılmasını sağlamak için güvenilir bir kaynaktan bu işlemi gerçekleştirmenizi öneririm.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
pil sağlığı ve kamerasına bakman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...