İphone 6 ya ios 15 yüklenmez hocam, yüklenebilmeyi başarsa bile sıkıntı çıkar, yanlış bilgilendirme yapmayalım.Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın.
yok reis deneme bosuna telefona zarar verirsiniphone 6 ya ios 15 yükleme şansımız var mı bilgisayara bağlayıp falan ios 14 de olur
otomatik güncellemeye basınca o dediğin seçenekler çıkmıyorAyarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın.
hocam iphone 6'ya ios 15 nasıl yüklemeyi planlıyorsun ben daha 7'ye yükleyemiyorumAyarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın.
telefona instagram falan inmiyor sürüm yetersiz diyor ondan bi sorayım dedimyok reis deneme bosuna telefona zarar verirsin
Öyle yaptım yine olmadı bir hata veriyor anlamadım bende şuanda çalışıyorum eve gidince hatanın ne oldugunu söylesem çözüm bulabilir misin acaba rica etsemAyarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın.
there are tons of youtube tutorials you can try them outDo we have a chance to install ios 15 on iphone 6, connect it to the computer and something like ios 14
ayarlardaki güncellemeler den hangi sürüm destekledigine bakabilir jailbreak ile yapıyorlar diye biliyorumiphone 6 ya ios 15 yükleme şansımız var mı bilgisayara bağlayıp falan ios 14 de olur