Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6S 32 gb modelini hala kullanıyorum ikinci telefon olarak. Jailbreakli olarak kullanıyorum. Ağır olduğu durumlar var fakat günlük kullanımda çok can sıkmıyor. Kamerasıda çok iyi değil. Fakat ben memnunum.
Ya bence alınacaksa bütçen düşük is eski ve o zamanın en çok kullananılan telefonları kullanılır benim samsung 2018 a7 var şuanda telefon ekranını 4 sen boyunca hiç kırmamıştım şimdi kırdım ve tamire gönderdim ve hala bir sıkıntısı yok kullanacağım yani bence bu telefon bana bi 2 sene daha gider gibi bide 6s demişsin o nuda babam kullanıyordu 6 sene gitti şimdi tekrardan s6 aldı tamamen bozulmuştu çünkü ama yine s6 aldı yani alınır.
alinir alinmasina ama 8plus ve ya uzeri alirsan daha iyi olur senin icin hem yer bakimindan hemde kasma olmaz butcene gore alinirmi dersende alinir yinede butcene bagli daha fazla butcen varsa dedigimi yap
iphone serisi çok geliştir iphone 8 ve altı telefonlar artık tutulmuyor bu nedenle tavsiye edebileceğim bir telefon değil iphone x serisinden ve üst serilerinden bir telefon bakmanı tavsiye ediyorum