o kadar diosunSarja bağlı oynarsın
knk zaten akıcı aşırıda oynucamOrta ayarlarda oynarsın.
ios fazla ram kullanmıo o yüzden iosAynı RAM e sahip android ten bile kat kat iyi![]()
Bu arada çok ısınıyorİphone 6s kullanan biri olarak söylüyorum yüksek ayarlarda oynuyorum ama çok çabuk şarj bitiyor şarja bağlı oynarsın yukardaki arkadaşın dediği gibi
6s 1715 amper batarya var farketmezacaba bataryayî fln yenilesek düzelirimi
iphone geneli öyle dünyanın parasını ister 3000mah batarya koyarKardeşim bana göre alınır bende 6 var ve gayet güzel bir şekilde oynuyorum dediğiniz gibi RAM kullanımı da yüksek değil ama tek sorun şarj sorunu %100 sarj 1 saat felan gidiyor bende
3000 mAh koyar ama android'e göre Qral benceiphone geneli öyle dünyanın parasını ister 3000mah batarya koyar
bence değil3000 mAh koyar ama android'e göre Qral bence
Herkesin kendisine ait bir düşüncesi sen sevmemiş olabilir veya yeterli bulamayabilirsin bunu tartışamayızbence değil
haklısın bende iphoneleri 7plusa kadar çok seviyordum lakin mesela 8 ve sonrası bana göre olmadıHerkesin kendisine ait bir düşüncesi sen sevmemiş olabilir veya yeterli bulamayabilirsin bunu tartışamayız
Aynen dostum x felan almam çünkü Touch ID yokhaklısın bende iphoneleri 7plusa kadar çok seviyordum lakin mesela 8 ve sonrası bana göre olmadı
onu geçtim 8bin lira şuan almam isterse pin bile olmasınAynen dostum x felan almam çünkü Touch ID yok![]()
8 plus alacaktım Irak’tan 1000 tl oynuyordu 7 plus ile 8 plus arasında ben de 7 plus aldım geri kalanı pasaporta vereceğimonu geçtim 8bin lira şuan almam isterse pin bile olmasın![]()