iphone 7 plus vs huawei p30 pro yardım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Evet aralarındaki farklar belli olsada geçmiş zamanda anrdoid kullanıcısıydım zamanla android telefonlarda eskimeden kaynaklı yavaşlama ağırlaşma oluyor uzun zamanır iphone kullanıyorum benim merak ettiğim şu p30 pro aldığım zaman eskidiği zaman bile iphone gibi performans alabilirmiyim bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
p30 pro iphone 7 nin olayı yok fazla iphone olması harici

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
7 plusdan çok büyük bir performans bekleme gerçekten p30 pro sana daha fazla perf verebilir ben lite ını kullanıyorum o bile görüntü bazından sadece sınıfta kalıyor iphone 7 ile karşılaştırdığımda veya 6 6s ile hepsinden daha üst düzey bu durumda p30 pro öncelikli tercihin olması gerektiğini düşünüyorum

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
p30 u bi arkadaşım kullanıyor uzun zamandır hiç bir sıkıntısı yok gayet memnun banada önermişti bende almayı düşünüyorum

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Android 11 aldıktan sonra resmi olarak artık güncelleme almayacak. Rahat 3-4 yıl gidebilecek bir telefon.

Üye
6 HİZMET YILI
7 plusdan çok büyük bir performans bekleme gerçekten p30 pro sana daha fazla perf verebilir ben lite ını kullanıyorum o bile görüntü bazından sadece sınıfta kalıyor iphone 7 ile karşılaştırdığımda veya 6 6s ile hepsinden daha üst düzey bu durumda p30 pro öncelikli tercihin olması gerektiğini düşünüyorum
sıkıntım şu? eskidiği zaman iphone daki performansı alabilirmiyim ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İphone kullanıcısıyım ama P30 pronun özellikleri çok daha iyi.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İphone iyi sağlam bir marka p30 daha verim olur 3-4 sene rahat kasmadan kullanırsın sonrası güncellemeler falan malum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
7 plusın sadece adı var gerçekten ! Eskiden büyük beklentilerle almış ama hayal kırıklığına uğramıştım ! Yani önermem , P30 Pro daha iyi !

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sıkıntım şu? eskidiği zaman iphone daki performansı alabilirmiyim ?
Kesinlikle aradan 2 3 yıl geçse dahi p30 pro dan daha fazla performans alırsın he ama ilerleyen zamanlarda nakite çevireceğin zaman sana aynı şeyi söyleyemem iphone un ticareti daha iyi oluyor ilerki zamanlarda sattığın da daha az değer kaybeden cihaz kesinlikle iphone olur

Üye
6 HİZMET YILI
Android 11 aldıktan sonra resmi olarak artık güncelleme almayacak. Rahat 3-4 yıl gidebilecek bir telefon.
işte bu teşekkürler
Kesinlikle aradan 2 3 yıl geçse dahi p30 pro dan daha fazla performans alırsın he ama ilerleyen zamanlarda nakite çevireceğin zaman sana aynı şeyi söyleyemem iphone un ticareti daha iyi oluyor ilerki zamanlarda sattığın da daha az değer kaybeden cihaz kesinlikle iphone olur
açıklaman için çok teşekkür ederim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
önemlideil kardeşim yardımcı olabildiysek ne mutlu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yok kardesım ıphone gıbı olmaz androıdler bir üst sürümü cıkınca butün uygulamalara guncellestırme gelır ve guncellestırdın zaman kasmaya baslaya bılır ! ama iphone öyle değil die biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
4.7 inç kullanabilirim diyorsan iphone 7 al 7 plus ile arasında fazla bir özellik yok. Yada biraz beklerim diyorsan iphone SE 2 çıkacak yakın zamanda onu bi araştır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...