sıkıntım şu? eskidiği zaman iphone daki performansı alabilirmiyim ?7 plusdan çok büyük bir performans bekleme gerçekten p30 pro sana daha fazla perf verebilir ben lite ını kullanıyorum o bile görüntü bazından sadece sınıfta kalıyor iphone 7 ile karşılaştırdığımda veya 6 6s ile hepsinden daha üst düzey bu durumda p30 pro öncelikli tercihin olması gerektiğini düşünüyorum
Kesinlikle aradan 2 3 yıl geçse dahi p30 pro dan daha fazla performans alırsın he ama ilerleyen zamanlarda nakite çevireceğin zaman sana aynı şeyi söyleyemem iphone un ticareti daha iyi oluyor ilerki zamanlarda sattığın da daha az değer kaybeden cihaz kesinlikle iphone olursıkıntım şu? eskidiği zaman iphone daki performansı alabilirmiyim ?
işte bu teşekkürlerAndroid 11 aldıktan sonra resmi olarak artık güncelleme almayacak. Rahat 3-4 yıl gidebilecek bir telefon.
açıklaman için çok teşekkür ederimKesinlikle aradan 2 3 yıl geçse dahi p30 pro dan daha fazla performans alırsın he ama ilerleyen zamanlarda nakite çevireceğin zaman sana aynı şeyi söyleyemem iphone un ticareti daha iyi oluyor ilerki zamanlarda sattığın da daha az değer kaybeden cihaz kesinlikle iphone olur
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaişte bu teşekkürler
açıklaman için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?