iPhone 7 Plus'un şarjı anında bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, iPhone 7 Plus telefona sahibim. Şarjı felaket hızlı bittiği ve ısındığı için gittim batarya değiştirdim, işlem gözümün önünde yapıldı batarya değiştirme işlemi ama hâlâ cihazın şarjı anında bitiyor. Ne yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eski iphone telefonların zaten batarya ömrünün az olduğunu herkes biliyor . Şarjı çok çabuk bitiyor. Yani bu bir genel sorun sadece sende öyle değil herkeste öyle. Yeni nesil bir cihaz almanı tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka başka parçada sıkıntı vardır geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Knk 8 senelik telefon zaten o zamanlar iyi batarya yok o yüzden telefonu değiştirmen lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eski telefonlarda bu sorunlar normal artık yeni bir telefona geçmen lazım

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Redmi serisi gibi ucuz bir telefon almanı tavsiye ederim.

Üye
2 HİZMET YILI
ben hiç ıphone kullanmadım ama halamdan biliyorum gerçekten batarya ömrü çok az

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pil ömru bıtmıs olabılır knk telefon ayarlarında vardı o ama batarya degıstıgını soyluorsan buyuk ıhtımal telefonun kendısın de bır problem olabılır uygulamalar veya iç sorunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk telefon çıkalı kaç sene olmuş bence yeni bir modele geçmen en uygunu olur.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yeni telefon almalısın bence apple işletim sistemleri eskidikçe kullanılmaz hale geliyor.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güncel iosa gecmeyeceksen redmiye dön

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzun zamandır kullandığın için olabilir

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  1. Yazılım Güncellemesi: Telefonunuzdaki işletim sistemini en son sürüme güncellediğinizden emin olun. Yazılım güncellemeleri, performans sorunlarını düzeltebilir ve pil ömrünü artırabilir.
  2. Uygulama Kullanımı Kontrolü: Pil tüketimini etkileyen uygulamaları kontrol edin. Ayarlar > Pil bölümünde uygulama kullanımı istatistiklerini inceleyebilirsiniz. Eğer belirli bir uygulama aşırı pil tüketiyorsa, o uygulamayı güncelleyin veya gerekiyorsa kaldırın.
  3. Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kontrol Edin: Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenileme bölümünden arka planda çalışmasına izin verdiğiniz uygulamaları kontrol edin. Gereksiz arka planda çalışan uygulamaları kapatmak, pil ömrünü artırabilir.
  4. Parlaklık ve Otomatik Kilitleme Ayarları: Ekran parlaklığını düşürmek ve otomatik kilitleme süresini kısaltmak, pil ömrünü artırabilir.
  5. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Sorun devam ediyorsa, Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla seçeneğini kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Ancak, bu işlem öncesinde verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
  6. Servis: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazınızı Apple Yetkili Servis Merkezi'ne götürerek profesyonel yardım alabilirsiniz. Batarya değiştirme işlemi sırasında bir hata olabilir veya başka bir donanım sorunu olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk tövbe haşada bu iphone 7 bataklığından cıksanmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...