iphone 7 şarj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Kullandığım Şarj Aleti Çakmaydı Ama Ondan Olacağını Sanmıyorum Şarj Kablousunu telefona taktığımda 'bu aksesuar desteklenmiyor olabilir' hatası alıyorum yazılım güncellemesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum kürdanla temizle demeyin sorun ondan kaynaklı değil

yardımlarınızı bekliyorum

yazmak için yazmayın!

Üye
5 HİZMET YILI
Kullandığın Şarj Aleti Çakma Saten Yenisini Alıp Denesen Yada Başkasından Kullansan Sorunun Nerden Olduğunu Anlarsınki Konu Açmak İçin Konu Açarsan Bende Yazmak İçin Yazarım

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yazılım ile ilgili bir şey değil, bu tarz kablo sorunlarında ya kablo bozulmuştur (Aşınma vs.) Ya da kablo orijinal değildir.
Kendine yeni bir şarj kablosu al, mümkünse orijinal olsun. Arkadaşında falan varsa dene, ona rağmen çalışmaz ise telefoncuya götür girişi kısmında sorun olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
adaptöründe de sorun olabilir onuda kablonu pc ye takarak veya başka bi kabloyu adaptöre bağlayarak dene ama sanmıyorum adaptörünün bozulacağını herkesin yazdığı gibi yeni veya başakasının kablosuyla dene eğer sorunun çözülmezse apple destek falan oralara sorabilirsin yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ürün çakma olduğu için bir süre sonra desteklemez aksesuarı orjinal şarj cihazı kullanır isen sorunun çözüleceğine eminim yazılımsal bir şey den kaynaklı değildir bende ios kullanıyorum çünkü oradan biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...