Kullandığım Şarj Aleti Çakmaydı Ama Ondan Olacağını Sanmıyorum Şarj Kablousunu telefona taktığımda 'bu aksesuar desteklenmiyor olabilir' hatası alıyorum yazılım güncellemesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum kürdanla temizle demeyin sorun ondan kaynaklı değil
Yazılım ile ilgili bir şey değil, bu tarz kablo sorunlarında ya kablo bozulmuştur (Aşınma vs.) Ya da kablo orijinal değildir.
Kendine yeni bir şarj kablosu al, mümkünse orijinal olsun. Arkadaşında falan varsa dene, ona rağmen çalışmaz ise telefoncuya götür girişi kısmında sorun olabilir.
adaptöründe de sorun olabilir onuda kablonu pc ye takarak veya başka bi kabloyu adaptöre bağlayarak dene ama sanmıyorum adaptörünün bozulacağını herkesin yazdığı gibi yeni veya başakasının kablosuyla dene eğer sorunun çözülmezse apple destek falan oralara sorabilirsin yardımcı olurlar
Ürün çakma olduğu için bir süre sonra desteklemez aksesuarı orjinal şarj cihazı kullanır isen sorunun çözüleceğine eminim yazılımsal bir şey den kaynaklı değildir bende ios kullanıyorum çünkü oradan biliyorum.