Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 7 ve üzeri su geçirmemezlik sertifikası var.
ayırtten adamlar geçirmeyecek diye garanti vermiyorlar su geçirmiyor evet fakat kullanıma bağlı( düşürme, ekran tamiri, batarya değişimi yani herhangi cihazın kapağı açıldığı an su geçirmezlik devredışı kalıyor.) o yüzden adamlar garanti vermiyor su geçirmediğine fakat sıfır bir iPhone 7 cihaz alırsan suya soktuğun an su geçirmediğini söyleyebilirim.
iphone alacağına bence daha güzel telefonlara odaklan yurt dışındaysan veya paran çoksa tabikide iphone en mantıklısı ama kredi çekip veya zar zor para toplayıp iphone almaya çalışıyosan alma derim çünkü trdeki fiyatını etmiyo iphone. ne önerirsin dersen de bilemiyorum xiaomi çok övülen bi telefon, oppo var bunları araştırmak lazım ama kesinlikle samsung önermiyorum
Kanka tavsiyem 7 plus iyidir iphone olarak benim arkadaşta var iyi baya sevdim ama iphone harici düşünürsende ben huawei kullanıyorum p30 pro tavsiye ederim p smart pro da iyi buna yakın özellikleri var