Süper Üye
bende 8 plus var telefonun altında çift hopörler var birinden ses geliyor digerinden gelmiyor neden olabilir yada biri höpörler digeri mikrofonmu bilgi veririmisiniz
Donanım arızası olabilir,yetkili servise kontrol ettirmeni tavsiye ederim diğer kişilerce açılan cihazlar garanti kapsamı dışında kalabilir.
En mantıklısı olur. Onarılmasa bile arızasını öğrenirsin.önceden ses geliyodu öyle tahmin ediyorum dikkat etmemiştim ama
Post automatically merged:
garantiye verim yani garantisi hala var zaten
denedim gene bi tarafta ses yok8d müzik dinle youtubede sonra tekrar yaz
sendemi 8 plus kullanıyorsunBenim telefonda öyle sorun yok bence garantiye götürmelisin.
öylemi diyosunbir tarafı mikrofon bir tarafı hoparlör
ayarlardan tam olarak nereye gircemStereo Müziklerde Dene Birde. Eğer Telefonu Parçalayabiliyorsan Bir Temizle Orayı.
İOS Cihazlarda Ayarlardan Stereo'yu Ayarlayıp Sadece Sağ, Sadece Sol veya Çift Taraflı Çalışması İçin Ayarlanabiliyor Diye Duymuştum. Ayarlarına da Göz Geçirebilirsin.
kardeşim ablamın telefonuda iphone 8 plus ondada sol taraftan ses gelmiyor sağ taraftan geliyor normal bir şey sıkıntı yokdenedim gene bi tarafta ses yok
sendemi 8 plus kullanıyorsun
öylemi diyosun
ayarlardan tam olarak nereye gircem
normal bişe demi çünkü orasi mikrofon diye yazyor apple 8 plus baktımdakardeşim ablamın telefonuda iphone 8 plus ondada sol taraftan ses gelmiyor sağ taraftan geliyor normal bir şey sıkıntı yok
evt kardeşim biraz önce baktım müzik açtım soldan gelmiyor sağdan geliyornormal bişe demi çünkü orasi mikrofon diye yazyor apple 8 plus baktımda