iPhone 8 telefonu bul özelliği kapalı fakat kapatın diye hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
iTunes üzerinden telefonumu formatlamak istiyorum ama iPhone'u geri yükle seçeneğine bastığımda, telefonunu bul özelliği kapalı olmasına rağmen lütfen bul özelliğini kapatın diye hata veriyor. Daha önce başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı?
Not: Telefon iPhone 8 Jailbreakli.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
jailbreakden dolayı olabilir

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam Jailbreak olmasından mütevellit böyle bir sorun yaratma olasılığı çok yüksek ama bu konu ile ilgili en güzel yanıtı Apple Müşteri Temsilcisinden alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aynısı başıma geldi telefonunda istediğini yap ama sorun çöz,lmüyor kanka iphone müşteri hizmetlerini ara telefonuna erişiyorlar ordan halledebiliyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aynısı başıma geldi telefonunda istediğini yap ama sorun çöz,lmüyor kanka iphone müşteri hizmetlerini ara telefonuna erişiyorlar ordan halledebiliyorsun
cihaz jailbreak li diye yardımcı olmazlar diye düşündüm ama bi arayıp şansımı deneyeyim sağol

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
jailbreakdan kaynaklı yüzde 90 gene de bir teknik servis ve ya müşteri hizmetleri ile konuşun yardım alın derim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Jailbreakten kaynaklı kanka ama sanmıyorum yardımcı olacaklarını telefon garanti dışı çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...