Ultra Üye
iphone mde icloud uma gelen mailler baska bir maile daha gidiyor bunun cozümü nedir bilmeyenler yorum yapmasin lütfen
mail yonlendirme ile yapmisiz olabilir arastirdim da nasil girecegimi nasil yapacagimi hic bir fikrim yokbende böyle bir sorun var yardımcı olabilcek varmı
âyarlar > icloud sonra ne yapcamTelefon ayarlarında icloud hesabım kısmında icloud mailini başka bir gmail olabilir hotmail olabilir ilişkilendirdiysen bu yüzden oluyor diye biliyorum
yok sadece benim icloud varAd, Telefon No. ve E-posta yazan yere dokun orda aşağıda bi apple kimliğin vardır bide ayrıca bir mail adresi harici mail adresini kaldır
nasil yapcam ?Aile gibi paylaşım olabilir mi arkadaşımla yapmıştık ona gelenler bana bana gelenlerde ona gidiyordu bi aralar düzelttik sonra
yok sadece benim icloud var
Post automatically merged:
nasil yapcam ?
bunla alakasi yok yonlendirmeden dolayi mail yonlendirme yapmisim büyük ihtimal o yüzden ama denerim tskbi dene hocam biz böyle çözdük zamaninda
- Ayarlar'a gidin.
- Aile'ye dokunun. Aile seçeneğini görmüyorsanız adınıza, ardından Aile Paylaşımı'na dokunun.
- Adınıza dokunun.
- Aile Paylaşımı'nı Kullanmayı Durdur'a dokunun.
Bilemedim o zaman. Zamanında be böyle çözmüştüm. Aynı şey bana da olmuştu. Çözümü bulursan işaretler misin lazım olabilir ilerideyok sadece benim icloud var
Post automatically merged:
nasil yapcam ?
tamamdir.Bilemedim o zaman. Zamanında be böyle çözmüştüm. Aynı şey bana da olmuştu. Çözümü bulursan işaretler misin lazım olabilir ileride