iPhone kullananlar içeri tavsiyelerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sevgili arkadaşlar, iphone x modelini kullanıyorum güncellemeleri yaptıkça pil'in gittiğini gördüm siz güncellemeleri yapıyormusunuz? Deneyimleriniz nelerdir

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben iphone 11 pro kullanıyorum ve bütün güncellemeleri yapıyorum herhangi bir kötü etkisini görmedim

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben iphone 11 pro kullanıyorum ve bütün güncellemeleri yapıyorum herhangi bir kötü etkisini görmedim
Ya bende zararlı bi etkisini görmedim ama sadece pil ömrü 1 gün çıkarıyodu şimdi çıkarmamaya başladı :?

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Olabilir böyle şeyler hocam, arka planda çalışan boş uygulamaları kapatarak pil ömründen tasarruf edebilirsin.

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
İPhone zaten pil gücünün zayıflığı ve yeni çıkarılan modellerden sonra , eskilerinin performansının düşürülmesiyle ünlü olmuş bir markadır. Tercihim Oppo veya Huawei
Haklısın hocam ama gerçekten çok sağlam telefon iPhone

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam ben İPhone 7 kullanıyorum cihaz şu an 14.2 sürümünde pek oyun oynamıyorum pil sağlığı %73 yine 1 günümü çıkarıyor kasma sıfır donma sıfır şu an çok memnunum Allah izin verirse de ios 15 sürümüne kadar güncellemeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
5 senedir iphone kullanıyorum güncelleme her geldiğinde telefonda var olan uygulamar işlemciye daha fazla yükleniyor bu sebeple pilde bi düşüş mevcut

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben iphone se 2020 Kullanıyorum bir sorun yok kanka

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teşekkürler çoğu kişi benim gibi aynı sorunu yaşamakta ya :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
iphone genel olarak pil sorunlu zaten parmağım kadar batarya koyup kullanmamızı istiyolar.

Üye
7 HİZMET YILI
iphone 7 var iyice pil ömrümde azaldı telefonda yavaşladı, yani artık güncellemeleri yapmamayı tercih ediyorum satıcağım zaman yapıp satarım ama eski sürüm diye almıyor bazıları

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
iphone 7 var iyice pil ömrümde azaldı telefonda yavaşladı, yani artık güncellemeleri yapmamayı tercih ediyorum satıcağım zaman yapıp satarım ama eski sürüm diye almıyor bazıları
Aynen kral bence sen en iyisini yapıyorsun boşver

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam pil durumu kısmında pil sağlığı var zaten pillerin ömrü 3 yıllık 3 yıl sonrası değişim yaptırıyorsun kullanmaya devam edeceksen

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İphonelarin hepsi ayni kardeşim ya güncelleme yaptıkça telefon yavaşlıyor vs yapmayınca da bazı uygulamaları kullanamiyorsun erişimi engelliyorlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arabanın taşıdığı yük arttıkça yaktığı yakıtta artar, takılma devam et :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sürekli telefonunu model olarak güncekl tutman gerekiyor yaptırmak yerine model swaplamak ger.ekten eskisini verip yenisine yükselmek daha mantıklı olacak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bir de kılıf ile ve telefonunun atıyorum bataryası pil yüzden servise düştü gidip değiştirme onu yapacağına telefonu bir üst modele swapla ki telefon işlem görmediği için daha iyi fiyatlara elinden çıkarmış olacaksın
kamera destek ayarlarından da bir şey paylaşmak isterim ayarlar/kamera/video kaydından fps ver kare hızını yükseltip daha akıcı video kaydı alabılrısnız fakat telefon hafızasından feragat ediyorsunuz bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...