kanka 2 saatte şarjı bitirdim ama powerbank var elimde şarjdan sıkıntı yaşamıyorum sürüm ios 12kardeşim iphonenun bataryası çok çabuk bitiyor hemde güncelleme gelmiyormuş
o zaman iphone kullan kankamkanka 2 saatte şarjı bitirdim ama powerbank var elimde şarjdan sıkıntı yaşamıyorum sürüm ios 12
yok be o kadar da değil samsung da düzgünce kullanılabilir benceiphone çünkü android virüslere karşı hiç güncellenmiyora ama ios da en küçük bir tehditte bile güncelleme geliyor böylece telefonun güvende kalıyor
hayır samsunga gelen en son güvenlik güncellemesi mayıs 2020 de geldio zaman iphone kullan kankam
Post automatically merged:
yok be o kadar da değil samsung da düzgünce kullanılabilir bence
oppoda pubg mobile kasıyormu kankam ?Dostum eğer telefondan oyun oynamayı seviyorsan samsung telefonlar daha iyi eğer fazla oyun oynamıyorsan iphone daha hoş olabilir ben şahsen iphone almak istiyorum şimdiki telefonum oppo a5 2020 iyi günler dilerim
adam onu sormamış dostum ama
hiç kasma yok dostum ısınma falan da olmuyor emranı da büyük çift hoparlör sayesinde kulaklık takmana bile gerek yok ama ben artık telefonda oyun oynamıyorumoppoda pubg mobile kasıyormu kankam ?
bakıcam belki alırım bendehiç kasma yok dostum ısınma falan da olmuyor emranı da büyük çift hoparlör sayesinde kulaklık takmana bile gerek yok ama ben artık telefonda oyun oynamıyorum
kanka model iyi de iphone olunca da insan biraz onu kullanmak istiyorBence Samsung Kullan O Modeli Görmüştüm Sanırım Güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?