IPhone SE 3 hakkında düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bence iyi telefon bende kulandım iyi al ama iphone 11 pro al alabilirsen daha iyi

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
İphone sevmem üstte arkadaşın birisi demiş kısıtlıyor diye çok doğru demiş istediğim uygulamayı indiremedikten sonra bana o telefon vız gelir benim telefonumdaki çoğu uygulama apk'dır Spotify bile sen düşün yani kısacası bir telefona o kadar parada verilmez değmez yani gidip son model güzel android telefonlar al daha iyi kamera açısından güzel olanlarda var hem o kadar pahallıda değil

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar se3 nisan veya mayıs ayında çıkıcakmış diye duydum fiyatı 300-399 dolar arasında olabilirmiş tabi bizim ülkede telefonu 2 katına alıcağımız kesin siz ne düşünüyorsunuz. Fotoğraf koymadım ki yanlış yönlendirme her kaynak farklı bi fotoğraf paylaşmış yanlış yönlendirme olmasın googledan bakabilirsiniz
güzel ama yine cüzdan yakacak gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskidi be kanka ama zamnın iyi telefonuydu

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Apple ekosistemi gerçekten çok iyi fakat ülkemizdeki fahiş fiyatlar sebebiyle insanlar sadece telefon ile yetinmeye çalışıyor, fakat Apple Watch olsun AirPods olsun aslında birlikte çok iyi çalışan ürünler.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İphone sevmem üstte arkadaşın birisi demiş kısıtlıyor diye çok doğru demiş istediğim uygulamayı indiremedikten sonra bana o telefon vız gelir benim telefonumdaki çoğu uygulama apk'dır Spotify bile sen düşün yani kısacası bir telefona o kadar parada verilmez değmez yani gidip son model güzel android telefonlar al daha iyi kamera açısından güzel olanlarda var hem o kadar pahallıda değil
Haklısın hem pahalılar hemde istediğin uygulamayı düzgünce kuramiyorsun ve telefon artık güncelleme almayı bitirince o çöp oluyor ama androidde öyle bişey yok

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
saaace süürm farkı olcak eskisiyle fiyatına göre müq tel knksuuuuhh

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şuan için pek mantıklı gibi gözükmüyor. Fiyatına göre değerlendirmek gerekecek

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar se3 nisan veya mayıs ayında çıkıcakmış diye duydum fiyatı 300-399 dolar arasında olabilirmiş tabi bizim ülkede telefonu 2 katına alıcağımız kesin siz ne düşünüyorsunuz. Fotoğraf koymadım ki yanlış yönlendirme her kaynak farklı bi fotoğraf paylaşmış yanlış yönlendirme olmasın googledan bakabilirsiniz
Bence 9 bin lira bandında olur bu piyasaya göre türkiye şartlarında aldımı arkana bakmadan kullanırsın boyutuda uygun bence ideal bende almayı düşünuyorum çıktığı gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkes 9bin lira bandında olacağını söylemiş böyle bir şey olmaz en güçlü işlemci mevcut cihaz da ve de güncel bir cihaz 9k verilmez alacak olanlar 2 bin tl daha koyar iphone 11 alırlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aslında senin telefonu kullanım amacına göre değişir cebindeki duruşsa ,phone 11 al özellik bakımındansa işlemci yazılım dan dolayı se tercih edebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
artan kur ve dolardan dolayı fiyatının +10k üstü olacagını düşünüyorum,umarım yanılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...