Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ayfon.png

:yazı:

Selamlar,dostlarım. Apple'nin yeni fiyat performans telefonu iPhone SE'nin AnTuTu puanı açıklandı. Model diğer apple modelleri arasında iyi bir konuma yerleşti.Model mevcut A13 Biyonik yonga seti ile yeniden çalıştırıldığında , iPhone 11 Pro Max performansını geçmeyi başarıyor.Aynı testte Pro Max modelinin 443.337 puan aldığını hatırlatalım, sonuçların ardından İPhone SE alabileceğiniz en güçlü apple cihazlarından birisi, İPhone SE Ülkemizde 5299 TL Fiyat bandından satışa sunulacak. diğer apple cihazlarının puanlarını altta görebilirsiniz.

:resim:

ayfonse.jpg

ayfonseantutu.jpg

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Helal olsun iphone sağlam ya alır her zaman

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Fiyatı uygun sayılır. Alınabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sonunda apple dan mantıklı bir iş gerçekten alınmaya değer bir telefon çıkarmışlar sanırım bu telefonla birlikte apple a olan düşmanlığım bitebilir :p

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şuan İçin Alınmaz Dolar Çok Yüksek Ama Alınabilecek Performansa Sahip Telefonlar.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sonunda her yıl aynı telefona kamera eklyip satmanın alternatifini geliştirmiş

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
nekadarda uygun olsa bir pc parası benim bütceyi aşar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 38703

:yazı:

Selamlar,dostlarım. Apple'nin yeni fiyat performans telefonu iPhone SE'nin AnTuTu puanı açıklandı. Model diğer apple modelleri arasında iyi bir konuma yerleşti.Model mevcut A13 Biyonik yonga seti ile yeniden çalıştırıldığında , iPhone 11 Pro Max performansını geçmeyi başarıyor.Aynı testte Pro Max modelinin 443.337 puan aldığını hatırlatalım, sonuçların ardından İPhone SE alabileceğiniz en güçlü apple cihazlarından birisi, İPhone SE Ülkemizde 5299 TL Fiyat bandından satışa sunulacak. diğer apple cihazlarının puanlarını altta görebilirsiniz.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 38705

Ekli dosyayı görüntüle 38706
guzelmis alicam

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu krizde telefon satışları patlamış herkez telefon alma peşinde anlam veremedim para yok diyen ülkem o yüzden telefon shoplar saatlerini uzattı 11 7 çalışıyolar enteresan

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mükemmel değerler, bir eski SE kullanıcısı olarak söylüyorum, yenisi muazzam olmuş.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abicim apple çok iyi tamam da. apple kullandıktan sonra sağlam bi android (huawei) kullanan biri daha apple kullanmıyor. farkı öyle anlıyorsun anca. example : me :) örnek.. ben 8 kullanıyordum .. sonra kırıldı mate 10 pro aldım.. birdaha apple döneceğimii sanmıyorum :D

Üye
6 HİZMET YILI
şu markanın performansı diğer markaları kullanmamı nasıl etkiliyor bilemezsin ?
Post automatically merged:

abicim apple çok iyi tamam da. apple kullandıktan sonra sağlam bi android (huawei) kullanan biri daha apple kullanmıyor. farkı öyle anlıyorsun anca. example : me :) örnek.. ben 8 kullanıyordum .. sonra kırıldı mate 10 pro aldım.. birdaha apple döneceğimii sanmıyorum :D
bende huawei p30 pro almadan yanayım şu an yıllardır apple kullanıyorum kafamda deli sorular iphone un hiçbir zmaan kamerasını beğenmedim şu an iyi olan telefonlarıda 11 bin tl cik

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şu markanın performansı diğer markaları kullanmamı nasıl etkiliyor bilemezsin ?
Post automatically merged:

bende huawei p30 pro almadan yanayım şu an yıllardır apple kullanıyorum kafamda deli sorular iphone un hiçbir zmaan kamerasını beğenmedim şu an iyi olan telefonlarıda 11 bin tl cik

dediğim gibi apple sıkıntı her türlü bozuluyor. hiçbirşey yokken de bozuluyor :,))))) ama huawei tam destek abicim çok sağlam :d

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk bu kadar pahalı olmasına şaşırdım fakat anlaşılan o ki hakkını veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eline sağlık bende şimdi bu telefona bakıyordum :) 4.7 inç süper bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...