Iphone twitch gibi yerlerde yayın açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başlıkta da belirttiğim gibi pubg mobile canlı yayını açamıyorum ekran kaydı kısmından açılacağını biliyorum yayını başlat diyorum fakat 5-10 saniye sonra ya kapanıyor ya da twitchte siyah ekran sorunu alıyorum. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Başlıkta da belirttiğim gibi pubg mobile canlı yayını açamıyorum ekran kaydı kısmından açılacağını biliyorum yayını başlat diyorum fakat 5-10 saniye sonra ya kapanıyor ya da twitchte siyah ekran sorunu alıyorum. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
ıphonede malesef olmuyor dostum apple uygulmalrında açılmıyor

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
oyuna girdiğiniz de mi yayın kapanıyor yoksa ekranda falanmı direkt 5 saniye sonra gidiyor

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuna girdiğiniz de mi yayın kapanıyor yoksa ekranda falanmı direkt 5 saniye sonra gidiyor
hem oyunda hem de farklı bir ekranda kapanıyor her halükarda direkt 5-10 saniye içerisinde kapanıyor kapanmasına rağmen twitchte yayın açık kaldığı oluyor bazen ama siyah ekran görünüyor sadece.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hem oyunda hem de farklı bir ekranda kapanıyor her halükarda direkt 5-10 saniye içerisinde kapanıyor kapanmasına rağmen twitchte yayın açık kaldığı oluyor bazen ama siyah ekran görünüyor sadece.
sadece ekran kaydı açın telefonda oyuna girin lobiye kadar ekran geliyor mu onu test eder misin bir de youtubeden canlı yayın açmayı dener misin orada ekran gelme olayı olabilir cihazın markası nedir ?

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece ekran kaydı açın telefonda oyuna girin lobiye kadar ekran geliyor mu onu test eder misin bir de youtubeden canlı yayın açmayı dener misin orada ekran gelme olayı olabilir cihazın markası nedir ?
iphone 11 15.6.1 güncel durumda denemiştim onu da yine kapanıyor.

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Çıkış yapın ve tekrar giriş yapın veya akışı tekrar yükleyebilirsiniz, yakında akışınızı düzeltecektir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
iphone 11 15.6.1 güncel durumda denemiştim onu da yine kapanıyor.
ekran kaydı da öyle oluyorsa problem vardır onun yayın programları ile alakası yoktur diye düşünüyorum ya çözüm için senin yerine bakıyorum şuan fakat kimse sorun yaşamamış

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çözüme ulaşınca belirletebilirmisin bende aynı hatayı alıyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İPhone Apple markalarının yaptığı düzenek üzerine maalesef öyle alternatiflere erişim olmuyor ondan dolayı maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...