iPhone WhatsApp tek seferlik fotoğrafta nasıl SS alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Son zamanlarda tek seferlik fotoğraflarda SS almaya yasak geldi WhatsApp için. iPhone için bunu aşabilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kanka şu an bu özellik kaldırıldı SS alabiliyorsun veya kanka olmazsa tek seferlik fotoyu açmadan önce ekran kaydına alabilirsin iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben açıp direk ekran görüntüsü alıyorum zaten o kadar vaktin oluyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum ekran kaydına al sonra aç aynı hesaba gelir ss alabiliyorsun diye biliyorum denemedim ama bendede iphone var 7p

Üye
3 HİZMET YILI
dostum ekran kaydına al sonra aç aynı hesaba gelir ss alabiliyorsun diye biliyorum denemedim ama bendede iphone var 7p
iphone'de ekran kaydı açıp girmen yeterli samsung'da ise play store'den herhangi bir ekran kayıt alıcı indirip kaydı başlatırsan videosunu almış olursun bu senin işini görür iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
WhatsApp eski sürümlerini indirerek böyle bir durumdan kurtulabilirsiniz :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Telefonda ekran kaydı vs. alabilirsin ama telegram gibi ekran kaydında siyah çıkıyorsa şöyle yapabilirsin. BlueStacks'ten wp, telegram vs. indir. Mobil olarak algılayacağı için fotoğrafı açmana izin veriyor ve istediğin ss uygulamasıyla ss alabilirsin. Bence en kolay yöntemi bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu tip durumlar için ekran kaydı uygulaması bulundur bence her türlü, rahat edersin ss ile riskli yerlerde gezmek her zaman tehlikeli olmuştur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ss e tiklamadan kayda baslayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başka bir sürüm, Farklı bir whatsapp, Ekran kaydı gibi yöntemleri deneyerek çözebileceğini umuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yo ben ekran görüntüsü alabiliyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Son zamanlarda tek seferlik fotoğraflarda SS almaya yasak geldi WhatsApp için. iPhone için bunu aşabilen var mı?
aereo whatsapp indirebilir ortadaki evrensel tuş ile açtığınız görüntünün whatsapp penceresini yukarı kaydırıp ekran görüntüsü alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer jailbreaklı bir cihazın varsa whatsapp++ yada whatusi 2 gibi tweakler ile kolaylıkla aşabilirsin. Eğer jailbreak yapamam diyorsan crackli app storelar var oradan whatsapp++ indirip yapabilirsin. Fakat uyarayım eski konuşmalarını silmen gerekiyor ve buradan indirdiğin uygulamalar imza sistemi ile çalışıyor. İmza patladığında uygulama devre dışı kalır. Ayrıca içerisine virüs ekleyip paylaşabilirler o yüzden sağlam gördüğün bi store üzerinden yapmalısın. Eğer bulamazsan mesaj at sıkıntı yaşamayacağın yerlere yönlendireyim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
iphoınede ayarladan bulabilirsin android icinse play storeden ekran kaydedici yazarak ulaşabirisin ekran videosu alarak ama karsıya bildirim gidiyormu bilmiyorum son

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aero yada whatsap plus ı indirebilirsin hocam

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
whatsapp aero veya baika telefonla çekçeksin başka çare yok video kaydı bile alınmıyor siyah gözüküyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ekranı üste kaldırıp ekran alıntısına bas

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1-)whatsapp herhangi eski bir sürümünü indirebilirsin
2-)iphone için ekran kaydı alıp tıklarsın android için google playden ücretisz ekran kaydı programı indirip açarak alabilirsin
3-)açtıktan sonra ss almak için üstten ekranı kaydırıp ekran alıntısı bölümüne bas telefonunda öyle bir yer yoksa ayarlardan koyabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...