iphone x imei atma help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni iphone x aldım yurtdışı cihaz bazı sebepler ile telefonu pasaport üstüne kayıt ettiremiyorum. Tablet niyetine kullanmaktansa 100 tl gibi bir tutar ile geçici (2-4 ay) imei atan yerler varmış. sürekli ücret ödemek istemiyorum ve şunu da söyleyeyim apple üzerinden 2000 tl civarında ücretle açtırmak mümkünmüş. Kalıcı imei atma gibi bir ihtimal varsa bilgilendirir misiniz? Yapan falan varsa aranızda ücretini neyse verebilirim. Teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kalıcı değil fakat internetten yardımcı programlar ile atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka bu sorunu yaşayan bir arkadaşım var öğrenirsem özelden atarım sana

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
biladerim sıkıntılı o iş haberin olsun da iphoneyi kırdırırsan yanarsın

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bende Almanyadan Samsung S8 getirdim. 4 ay boyunca imeisiz kullandım sonra 7 aya uzadı falan derken normal süresi bitti. Tekrar yurtdışı gir çık yapmam gerekti neyse hikayeyi geçiyorum.Bu Imei atma olayı "artık" illegal yöntem olduğu için çoğu telefoncu yapmaz. Ceza yeriz sıkıntı çekeriz diye ki haklılar. Fakat tanıdıklarının çevresi geniş ise benim gibi birini bulursun yaptırırsın 200 liraya kalıcı Imei attılar, ama aramayla olmaz yani anca tanıdık olması lazım. Ha dersen ki ben kendim atmak istiyorum onun için de internetten programlar var biraz araştırıp bulabileceğine inanıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
internetten yapma işi de kolay değil, tanıdık biri aracılığıyla bulsan daha iyi. sıkıntılı bi iş

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
iPhone’lar imei atamazsın pasaporta ancak kayıt ettirebilirsin atarsalar bile kalıcı değil 1 aya kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...