iPhone X Wi-Fi kendi kendine kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iPhone X kullanıyorum, telefonun Wi-Fi'yi açıyorum. Kendi kendine anında kapanıyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Sorunu ne acaba?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
temassızlık olabilir yetkili servise götürebilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene
ayarlar->genel->sıfırla->ağ ayarlarını sıfırla

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ayarları Sıfırla Kanka Eğer olmasa Teknik Servise Gitmesi Gerekiyor Yazılımsal Bir Sorun olabilir..

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Telefonu sıfırla eğer yine kapatıyorsa içten temazsızlik var demektir kendi yetkili servisinde yaptırmanı öneririm telefoncular çakma mal takıyor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sıcak havalarda iphone da cok sorun ortaya çıkabılıyor sana önerım teknık servise götürmen olacaktır.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba cihazınızın içeriden bi temessızlık yada wifi ile ilgili problemi olmus olsa wifi simgesi gri bir sekilde kalır ve aktif yada de aktif olması için cihazı yeniden baslatmanız gerekebilir ancak siz acılıp kapandıgından bahsediyorsunuz buda yazılımsal bir sorun oldugunu göstermekle birlikte itunes ile yazılım güncellesi yada dfu moduna alarak sıfırlama secenegi ile cihazı sıfırlayabilirsiniz standart telefon içerisinden sıfırlama hiç bir sekilde işe yaramayacagını ve bosa zaman harcayacagınızı söylemek isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tanıdık veya herhangi bi arkadaşının gittiği memnun kaldığı bir telefoncuya götür öyle birisi yoksa araştır puanı yorumları herşeyiyle güzel olan telefoncuya git çoğu telefoncu işini düzgün yapmıyor 400tl verip 2000 tl den olmaktansa 1000 tl verip kaybı önlemek her zaman daha opsiyonel seçenek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ios 15.6.1 e güncelle
ayarlar > genel > iphone aktar veya sıfırla > sıfırla > tüm ağ ayarlarını sıfırla
Sorun devam ederse Windows 10 veya üzeri bir pc e ihtiyacın var. Microsoft store dan itunes indir. İndirdikten sonra iTunes programını aç ve üstte " Yardım " sekmesine basarak güncellemeyi denetle de.
Güncelleme işlemleri bittikten sonra cihaz açık bir şekilde bağlanıp fotoğraflarını pc e yedekle.
Ardından toplu bir yedekleme al ( sebebini birazdan anlatacağım )
Tüm verilerini aktardığına emin olduktan sonra sıfırlayıp cihazı bir yedek üzerinden kurulum sağlamadan sıfır olarak aç. Wi-fi'nin çalışıp çalışmadığına bak. Eğer ki düzeldiyse aldığın daha önceki backuplarda sorun olma ihtimali yüksek. Bunu izole etmek için cihazı tekrar sıfırla aldığımız yedek üzerinden kur ve tekrar wifi ni denetle. Backupdan yüklediğin de sorun devam ediyorsa. Tekrara sıfırlayıp cihazı backup olmadan kur. iCloud'a aktarılmış upload olan verilerin apple ID'in ile giriş yapınca hem gelecektir hemde pc e aktardığımız fotoğrafları yükleyip kullanıma devam edebileceksin.
Hadi geçmiş olsun

Üye
4 HİZMET YILI
iPhone X kullanıyorum, telefonun Wi-Fi'yi açıyorum. Kendi kendine anında kapanıyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Sorunu ne acaba?
telefona fabrika ayalarını yapabilirsin bendede oldu ama sıkıntı tek bu olmayabilir bence yetkili bi servise götür düzeltilir ama bildim kadarıyla ağ balatını sıfıra düzelir

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
telefonu sıfırla hala düzelmiyorsa teknik servise başvurabilirsin

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Wi-Fi Assist’i Devre Dışı Bırakmak; Wi-Fi Assist adlı özellik Wi-Fi bağlantısı zayıflandığında bağlantının kesilmesi ve otomatik olarak 3G / 4G bağlantısına geçişi sağlıyor. Özellikle WiFi bağlantısının kopması sorunu

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
X Ler Genel olarak sıkıntılı telefonlar ağ ayarlarını sıfırlamayı dene olmazsa Telefonu formatla oda olmazsa yetkili servislere başvurabilirsin .

Üye
3 HİZMET YILI
Temassizlık olabilir veya ayarlardan ağı denetle tusuna basabilirsin internet algılayıcısında sorun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...