Merhaba elimde yurt dışı Iphone xr var ios sürümü 15.6.1 128 gb telefon açıkcası öyle boş boş beklesin istemiyorum imei kayıt bedeli 6 k olmuş ona 6 k vermekte istemiyorum. Bu telefona imei atabilir miyim? atarsam nasıl atarım?
İphone imei olayı sıkıntılı. Eninde sonunda o 6kyı ödemek zorunda kalacaksın.Merhaba elimde yurt dışı Iphone xr var ios sürümü 15.6.1 128 gb telefon açıkcası öyle boş boş beklesin istemiyorum imei kayıt bedeli 6 k olmuş ona 6 k vermekte istemiyorum. Bu telefona imei atabilir miyim? atarsam nasıl atarım?
ne gibi yan etkileri oluyor hocam?ımei atılabiliyor ama çok fazla yan etkisi oluyor bence hiç bulaşma
atma yolunu biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim hocam.rahatlıkla atabilirsin ancak sınırsız kaldırıldı die biliyorum 6 ayda bir yenilersin
kendin atabileceğin birşey değil telefoncular atar ama suriyeli bir telefoncu bulsan daha iyi olur onlar bu tarz işleri garantileyerek yapıyoratma yolunu biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim hocam.
hocam emei yerine kayıt ettirin ,rahat edin. emei işi sıkıntılıMerhaba elimde yurt dışı Iphone xr var ios sürümü 15.6.1 128 gb telefon açıkcası öyle boş boş beklesin istemiyorum imei kayıt bedeli 6 k olmuş ona 6 k vermekte istemiyorum. Bu telefona imei atabilir miyim? atarsam nasıl atarım?
telefonu pc bağlıyorsun öyle atılıyor ancak appstore hesabı açamıyorsun telefon formatta eski ayarlarına dönüyor birde asıl önemli bir sorun vardı vericiler mi ne çalışmıyordu öyle bişeydi hiç bulaşma işte ancak iyi bir program geliştirilmişse kullanne gibi yan etkileri oluyor hocam?
Suriyeli telefoncuyla alakası yok dostum o modele imei atsan dahi kalıcılığı yok hangi telefoncuya götürürsen götür.kendin atabileceğin birşey değil telefoncular atar ama suriyeli bir telefoncu bulsan daha iyi olur onlar bu tarz işleri garantileyerek yapıyor
kendi görüşümü paylaştım suriyeli telefonculardan hiç bir sıkıntı yaşamadığım belirttiğim için söyledim ve kalıcı olmadığınıda zaten ilk mesajımda belirttimSuriyeli telefoncuyla alakası yok dostum o modele imei atsan dahi kalıcılığı yok hangi telefoncuya götürürsen götür.
Sana temiz telefoncu denk gelmiştir Suriyeliler bu işi daha temiz yaptığı için değilkendi görüşümü paylaştım suriyeli telefonculardan hiç bir sıkıntı yaşamadığım belirttiğim için söyledim ve kalıcı olmadığınıda zaten ilk mesajımda belirttim