iPhone’Da Silinmeyen Uygulamalar Nasıl Gizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar Ben MemoryHackers ' Den ExpertMurderer Bugün Sizlere İphone ' Da Silinmeyen Uygulamları Nasıl 

Gizleyeceğinizi Yazacağım.

iphone-da-silinmeyen-uygulamalar-nasil-gizlenir--6723665.Jpeg
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Bildiğiniz gibi iPhone aldığınızda içerisinde hava durumundan borsaya kadar 30 tane uygulama bulunuyor. [/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Çoğumuz herhangi bir uygulamayı siler gibi bu uygulamaları da telefonumuzdan kaldırmayı denemişizdir. [/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif]Bu uygulamalar silinemez olarak cihazlarımıza yükleniyor. Bu durum ile baş etmenin iki yolu var. Birinci ve en basit çözüm olarak kullanmak t[/FONT][/FONT]
[font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif]istemediğiniz tüm uygulamaları tek bir klasörde toplayabilirsiniz.[/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif](Klasör oluşturmayı bilmeyenler bir uygulamaya basılı tutup başka bir uygulamanın üzerine sürükleyip bırakarak iki uygulamanın da tek bir [/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif][font=Arial, Helvetica, sans-serif]klasörde toplandığını görebilirler)[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]           [/FONT]
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]                                                                   [/FONT][font=Arial, Helvetica, sans-serif] ExpertMurderer İyi Günler Diler...[/FONT]

Konu Alıntıdır Ben Sadece Yardımcı Olmak İçin Yazdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...