İphonede ekran süresi azaltma nasıl yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaslar gittigim dershanenin cok sacma bi olayı var 2.30 saatten fazla telefona bakarsan elinden aliyolar androidlerde uygulamayı silince 3 saat o uygulamada gecirdiysen sildiginde o 3 saat ekran kullanım sürenden düsüyor fakat iphonede öyle degil bi program bi taktik bişey bilen varmı 2.30 saatin altına hayatta inemem cunku suan

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kardeşim ilk defa duyuyorum böyle bir dershane uygulaması ama senin için araştırayım

Ayarlar > Ekran Süresi > Her Zaman İzin Verilen'e gidin. İzin Verilen Uygulamalar'ın altında, İzin Verilen Uygulamalar listesine eklemek veya listeden çıkarmak istediğiniz uygulamanın yanındaki veya simgesine dokunun.

bu yazdığımı bi denermisin inşallah işini görür.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim ilk defa duyuyorum böyle bir dershane uygulaması ama senin için araştırayım

Ayarlar > Ekran Süresi > Her Zaman İzin Verilen'e gidin. İzin Verilen Uygulamalar'ın altında, İzin Verilen Uygulamalar listesine eklemek veya listeden çıkarmak istediğiniz uygulamanın yanındaki veya simgesine dokunun.
sacma sacma işler düsmüyor ekran suresı sabahtan aksama kadar pcde olsamda 4 saat falan telefon oluyor

Üye
2 HİZMET YILI
düşük güç modunda kullanıyosan oyle olur

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Zaten buna da çözüm bulsalar yok yok satar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
han bhaion kya hal hain sabke mazay ma ho?

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekran Süresi sayesinde belirli sistem uygulamaları gizlenebiliyor. Ayarlar / Ekran Süresi kısmından, İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları bölümünden İzin Verilen Uygulamalar'a dokunun ve ardından gizlemek istediğiniz tüm sistem uygulamalarını devre dışı bırakın

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bence inmeye çalış üniversiteler eskisi kadar iyi değil ama iyi bir üniversitede okuman için telefonla bağını çok azaltman gerekiyor dershanenin kuralı fena değilmiş

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sorunun güç moduyla alakalı da o nasıl dershane birader

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tam anlamadım iphone var bende ama öyle birşey hiç duymadım dershanelerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...