Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone alıcaksan tam performans için en iyisini alıcaksın Samsung'da kafana göre takıl. Aslında bu daha çok senin telefonu ne için kullanıcağına bağlı öğrenciysen Apple ürünleri ile ilgilenmemen gerek zaten
dostum ne istedigine baglı bütcene baglı bütcen fazlaysa bence kullanışlık olarak iphone güvenlik olarakta iphone öneririm fakat bütçen düşükse xioami,oppo marka telefonları oneririm
Dostum iphone da 2. eller daha az değer kaybediyor android cihazların ikinci elleri aşırı düşüyor ben iphone 11 kullanıyorum memnunum bundan once 10 telefon değiştirdiysem hepsi anroid idi yani iki telefonda güzel sana kalmış bir seçim parana göre
Modele göre değişir ama üst düzey bir şey alacaksan Samsung ve Huawei çoğu konuda önde benim için. Kamerada optik yakınlaştırmadan tut 8K videoya kadar.
o biraz sana kalmış bir şey ama iphone a o kadar para vermek yerine Huawei bir cihaz almanı tavsiye ederim diğer markalar hakkında bilgim yok huawei kullanıyorum 6 yıldır ve hiçbir sorun yaşamadım ama huawei alırsan p40 lite vs tercih etme google play yüklenmemiş olarak geliyo ve yüklemesi vs çok zahmetli ve saçma
Çeşitli oyunları telefonun kasmadan sıkıntısız bir şekilde oynamak istiyorsan iphone almanı öneririm. Adamlar 2 gb ram ile istediğin oyunu açmana izin verecek sistem yapıyorlar. Fakat oyun oynamayıp ssdece resim ve uygulama alanlarıyla uğraşacağım diyorsan samsung alabilirsin.
kullanım amacına göre değişir tabiki iphonelerin sarjı çok gitmiyor ve çok pahalı dolar kurundan dolayı samsungunda ucuz yolu güzel bir telefonu yok ben redmi ve ya huawei öneririm e tabi bütçen sağlamsa iphone daha iyi olur
2Sinide alma İPhone iyi ama sarj sıkıntısı var elinde powebankla gezmek istiyorsan al Samsung dersen o telefonların ömrü max 2yıl ondan sonra donma kasma başlıyor seninde yerinde olsam xaomi veya huwaei tarzı markalarda bakardım
Net İ phone gerek kullanımı olsun gerek kamerası hızlıyla herşeyiyle İ phone 8 yıldır android kullanıyordum 1 yıl dur İ phone kullanıyorum tercihim İ phone