İphonemu Samsungmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben çok arada kaldım sizce hangisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iPhone alıcaksan tam performans için en iyisini alıcaksın Samsung'da kafana göre takıl. Aslında bu daha çok senin telefonu ne için kullanıcağına bağlı öğrenciysen Apple ürünleri ile ilgilenmemen gerek zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum ne istedigine baglı bütcene baglı bütcen fazlaysa bence kullanışlık olarak iphone güvenlik olarakta iphone öneririm fakat bütçen düşükse xioami,oppo marka telefonları oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
iPhone a o kadar para vericeğin yerde xiaomi,samsung ve oppo yu öneririm sana

Üye
5 HİZMET YILI
İki marka arasında kesinlikle iPhone. Hem güvenlik hem dayanıklılık hem de kalite bakımından iPhone Samsungun çok üstünde.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dostum iphone da 2. eller daha az değer kaybediyor android cihazların ikinci elleri aşırı düşüyor ben iphone 11 kullanıyorum memnunum bundan once 10 telefon değiştirdiysem hepsi anroid idi yani iki telefonda güzel sana kalmış bir seçim parana göre

Üye
5 HİZMET YILI
dostum iphone fiyat açısından çok pahalı xiaomi veya huawei alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum eğer alıcaksanda xiaomi red mi 9 pro öneririm

Üye
6 HİZMET YILI
kamera için soruyorsan iphone daha iyi ama yıllardır samsung kullanıyorum daha uygundur

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İphone iyi bir telefondur öneririm ben kullanıyorum memnunum

Üye
8 HİZMET YILI
Modele göre değişir ama üst düzey bir şey alacaksan Samsung ve Huawei çoğu konuda önde benim için. Kamerada optik yakınlaştırmadan tut 8K videoya kadar.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
o biraz sana kalmış bir şey ama iphone a o kadar para vermek yerine Huawei bir cihaz almanı tavsiye ederim diğer markalar hakkında bilgim yok huawei kullanıyorum 6 yıldır ve hiçbir sorun yaşamadım ama huawei alırsan p40 lite vs tercih etme google play yüklenmemiş olarak geliyo ve yüklemesi vs çok zahmetli ve saçma

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben iphoneyi tercih ettim çünkü hafıza ve performans olarak çok uzun yıllar dayana biliyor ve görüntü olarakta çok hoş

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çeşitli oyunları telefonun kasmadan sıkıntısız bir şekilde oynamak istiyorsan iphone almanı öneririm. Adamlar 2 gb ram ile istediğin oyunu açmana izin verecek sistem yapıyorlar. Fakat oyun oynamayıp ssdece resim ve uygulama alanlarıyla uğraşacağım diyorsan samsung alabilirsin.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kullanım amacına göre değişir tabiki iphonelerin sarjı çok gitmiyor ve çok pahalı dolar kurundan dolayı samsungunda ucuz yolu güzel bir telefonu yok ben redmi ve ya huawei öneririm e tabi bütçen sağlamsa iphone daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
iphone derim ama seçenekler arasında xiaomi varsa direk xiaomi derim dostum

Üye
5 HİZMET YILI
Performanısna birşey diyemem ama iphonegeneldediğerlerine göre daha sorunsuz ve uzun ömürlü bence

PRØFĒŠØR
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eğeer iphone alıcaksan güvenlik için alırsın,eğer samsung alıcaksan oyun,dosya,iş verileri (iphone için geçerli) için alırsın.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
2Sinide alma İPhone iyi ama sarj sıkıntısı var elinde powebankla gezmek istiyorsan al Samsung dersen o telefonların ömrü max 2yıl ondan sonra donma kasma başlıyor seninde yerinde olsam xaomi veya huwaei tarzı markalarda bakardım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Net İ phone gerek kullanımı olsun gerek kamerası hızlıyla herşeyiyle İ phone 8 yıldır android kullanıyordum 1 yıl dur İ phone kullanıyorum tercihim İ phone

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben samsung kullaniyorum ama Iphonelarin kamerasi ve bazi ozellikleri daha iyi ne is icin kullanacagina bagli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...