iPhone'mu Samsung'mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
merhaba herkeze bu sene yeni telefon alcağım ancak iOS mu alsam Androidmi bilemedim daha önce hep android kullandım ilk telefonum Samsung J7 Prime idi sonra Onu babama verdim kendime LG Q6 aldım o da kırıldı şimdi yeni telefon ne alayım bi iPhone alayım dedi ama app storedan başka yerden birşey indiremiyorsun edemiyorsun şarjı çok kötü samsungda bunlar daha iyi şarj konusu ve internetten birşeyler indirme gibi ben çok fazla apk uygulama indiriyorum herkez iPhone kullanıyor çevremde sizce ne alayım

Not : Eğer alırsam iPhone 6 serisinden alıcam kafamda iPhone 6S Plus var) eğer samsung alırsam a6 var

samsung'mu alayım iPhone'mu sebepleriyle beraber açıklarmısınız.

iyi forumlar...

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
oyun performansı istiyorsan kesinlikle iphone 6 almalısın iphone 6 pubg performansında note 8den bile üstündür

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
A6 yerine iPhone 6 plas 100kat daha mantıklı.

Üye
8 HİZMET YILI
Herkes İphone Yazmış Ama İphone pahallılık konusunda sasmsungdan cok fazla

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
iphone 6s plusın fiyatına çok güzel samsung telefonlar var ben samsungdan yanayım iphoneda özgür değilsin

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun oynayacaksan İphone , Normal takılıcaksan veya korsan oyun indireceksen Samsung

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben Her Türlü Samsung Kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende iphone 6s var pubg mobilede çok şarj yiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
iosta özgür değilsin yani apk indiremezsin indircem dersende jailbreak yaparsın
ama androidde özgürsün ücretli uygulamayı apk olarak indir

Samsung taraftarıyım

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Karar verdim iPhone 6s Plus alacağım 2000 tlye eğer beğenmezsem aldığım ay satarım 1700 e koyarım bi 300 daha samsungun 2000 e ne varsa onu alcam beyler saolun cevapladığınız için

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkes Android'i över ama iPhone adamdır. Kendi işlemcisi var (bana göre en iyi işlemci) ve bu da inanılmaz bir oyun performansı sağlıyor. Yıllarca eskimeden kullanabiliyorsun. Arkadaşımda iPhone 6s var 3 yılı aşkın kullanıyor. PUBG mobil'i hala kasmadan oynayabiliyor. Gerek arayüzü gerek cihazın hızı olsun kesinlikle samsungdan daha kaliteli.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tecrübeli biri olarak samsung derim. daha önce hep android kullandıysan sakın iphone alma ios a alışamazsın saçma gelir, çevremde 3-4 kişi aynı şekilde aldı 1-2 ay sonra değiştirip android telefon aldılar aldıkları gün de dünya varmış dediler. ben de iphone 4 ilk çıktığı zaman almıştım o zmandan beridir bulaşmadım iphone a.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun oynayacaksan iphone alabilirsin performans bakımından ama ben fazla yüklü oyunlar (pubg mobile gibi) oynamam dersen samsung al bence.Ben samsung kullanıyorum memnunum.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Duyduğuma göre herkes iphone alıyormuş doğrumudur efendim ?
Ne kadar yanlış bir düşünce iphonenin 2 GB ramı samsungun 4-6gb ramine kafa tutuyor özel işletim sisteminden tut her şeyine kadar 2 yıl garanti var biteceği zaman garanti bir iki şey saçmala telefonun hemen 0rını veriyorlar. Alamıyorsan kötüleme bari

Moderatörün son düzenlenenleri:
ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yanlış duymuşsun teknolojiye ayak uyduranlar iPhone alıyor diğerleri ise saçmalıyor :D:brainfree:
Ne kadar yanlış bir düşünce iphonenin 2 GB ramı samsungun 4-6gb ramine kafa tutuyor özel işletim sisteminden tut her şeyine kadar 2 yıl garanti var biteceği zaman garanti bir iki şey saçmala telefonun hemen 0rını veriyorlar. Alamıyorsan kötüleme bari
dostum o fiyata değermi ailenize yazık yetişkinseniz paraya yazık değmez

Üye
7 HİZMET YILI
Samsung'u öneririm kardeşim. İphone denedim ve başkalarının telefonları ile ne adam akıllı bağlantı kurabildim ne de play store gibi zengin bir market bulabildim. Bu arada iphone 6 S kullanıyordum sarjda fazla oynar isen batarya şişer haberin olsun en iyisi samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...