Ne kadar yanlış bir düşünce iphonenin 2 GB ramı samsungun 4-6gb ramine kafa tutuyor özel işletim sisteminden tut her şeyine kadar 2 yıl garanti var biteceği zaman garanti bir iki şey saçmala telefonun hemen 0rını veriyorlar. Alamıyorsan kötüleme bariDuyduğuma göre herkes iphone alıyormuş doğrumudur efendim ?
Yanlış duymuşsun teknolojiye ayak uyduranlar iPhone alıyor diğerleri ise saçmalıyorDuyduğuma göre herkes iphone alıyormuş doğrumudur efendim ?
Yanlış duymuşsun teknolojiye ayak uyduranlar iPhone alıyor diğerleri ise saçmalıyor
dostum o fiyata değermi ailenize yazık yetişkinseniz paraya yazık değmezNe kadar yanlış bir düşünce iphonenin 2 GB ramı samsungun 4-6gb ramine kafa tutuyor özel işletim sisteminden tut her şeyine kadar 2 yıl garanti var biteceği zaman garanti bir iki şey saçmala telefonun hemen 0rını veriyorlar. Alamıyorsan kötüleme bari
Düşük RAM le bile yüksek grafikli oyunları gram takılmadan açıyorsa alırımdostum o fiyata değermi ailenize yazık yetişkinseniz paraya yazık değmez
ben nediyom siz nediyonuz hel ALLAH ımDüşük RAM le bile yüksek grafikli oyunları gram takılmadan açıyorsa alırım
Bence sonuna kadar hak ediyorben nediyom siz nediyonuz hel ALLAH ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?