İPTV Donma problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,

Ben bilinen bir iptv yayıncısından iptv satın aldım. Pc den izlemeye çalıştığımda sürekli donmalar takılmalar yayınların gelmemesi gibi bir durumla karşılaşıyorum. İşin en terasan tarafı şu ki satın aldığım kişi bir kaç kere hesabımı değiştirdi fakat yine aynı sorun devam ediyor. Araştırdığımda benden başka bu sorunu yaşayan çok az kişi var onlarda anladığım kadarıyla adsl kullanıyorlar. Ben evimde 35 mbps hızında fiber internet kullanıyorum fakat bir türlü donma yayın gelmeme vs sorununu aşamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada konuyu nereye açacağını bilemedim. Mod arkadaslar ilgili yere taşırlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İp tvlerde bir ayar oluyordu en azından abimin kullandığı ip tvlerde öyleydi belli bir delayla yayının donması engelleniyordu bunu bir araştır istersen ama tam olarak bilemeyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İp tvlerde bir ayar oluyordu en azından abimin kullandığı ip tvlerde öyleydi belli bir delayla yayının donması engelleniyordu bunu bir araştır istersen ama tam olarak bilemeyeceğim
Bahsettiğin multicast önbelleği ise onu tüm ms lerde denedim sonuç değişmedi.

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benimde başıma geldi kutsuzluk var başka altarnatif bulup dene yada kaçak yayın bul :/

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benimde başıma geldi kutsuzluk var başka altarnatif bulup dene yada kaçak yayın bul :/

Alternatif ten ziyade benden başka birinin böyle bir sorun yaşamadığını görünce bir çözümü olacağı kanısına varıyorum. Zaten halihazırda IPTV yayincilarinin ücretlendirme sistemini biliyorsunuzdur önden 1 senelik ödemesini yaptım direk ama 15 dk bile izleyemedim.
Post automatically merged:

Sonuç ? Siz nasıl bir yol izlediniz ???

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
EU TINHA O MESMO PROBLEMA VC FAZ O SEGUINTE LIGA PRA SUA OPERADORA E FAÇA UM OCORRENCIA SE ELES NAO RESOLVEREM TENTE ASSINAR OUTRO PLANO IPTV POIS AQUI EU TROQUEI E FUNCIONOU LISO !!

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
internet hızınada bağlı diye biliyorum bir tanıdıpımda vardı superbox alınca düzelmiş

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
iptvyi aldığın kişiyle görüştünmü bu konuyu o daha iyi anlar bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben sadece izlemek için kullanmıştım fakat pek verim alamamıştım. Bana ideal gelmiyor nedense

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende de oluyor bu çözümü varsa ger.ekten çok iyi olur izliyorum biraz 10dk oluyor hafif hafif donmalar oluyor bazen direkt donuyor kapatığ açmam gerekiyor gerçekten bıktırdı

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nerden aldın iptvyi

Reklam konusuna dönmesin diye yazmadım ama google da arattığında ilk beşteçıkan bilinen bir firma.

Bende de oluyor bu çözümü varsa ger.ekten çok iyi olur izliyorum biraz 10dk oluyor hafif hafif donmalar oluyor bazen direkt donuyor kapatığ açmam gerekiyor gerçekten bıktırdı

Konu çözülürse sana da yardımcı olacak o zaman

iptvyi aldığın kişiyle görüştünmü bu konuyu o daha iyi anlar bence

Görüştüm kendisi bana verdiği yayınla video çekip bile gönderdi. Ayrıca bir kaç kere de hesabımı değiştirdi fakat sonuç aynı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben sadece izlemek için kullanmıştım fakat pek verim alamamıştım. Bana ideal gelmiyor nedense

3-4 yıl önce kadar kullanırken bir sorunum yoktu. Aslına kullanım amacına göre yelpaze çok geniş. Sadece verim almak konusu sıkıntılı işte biraz.

İnternet hızım 35 mbps arkadaşlar fiber kullanıyorum. Hız testini de günde 3 defa yapan biriyim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Donanimsal bir sorun olabilir pc ile alakalı İnternetten değilse ondandır kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Donanimsal bir sorun olabilir pc ile alakalı İnternetten değilse ondandır kardeşim

İki farklı PC dende denedim reis değişen bişey olmadı.

İki farklı PC dende denedim reis değişen bişey olmadı.

Aynı şeyler sorulmadan önce ben yazayım 5 ten fazla farkli player ile denedim. En son yine en çok kullandığım VLC ye döndüm. Sonuç yine değişmedi.

Arkadaşlar farklı bir siteden daha aldım ip TV üyeliği bir aylık. Sorunum yine aynı sadece 3 dakika donmadan izleyebildim. Ama sorunlari en aza indirgemeye başladım. Umarım bir başkasına daha faydalı olur bu konu. Çünkü nette bu konuda sorun yaşayan kişi bayağı fazlaymış.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Superonline nın fiber altyapısını kullanıyorum. Superonline da bu sıkıntı daha önce de mevcutmuş. İptv sunucusunun ip bloklarını engelliyormuş bu dengesizler. Telefonumun internetinden sorunsuz bir şekilde iki iptv yayınını da izledim ama gel gelelim ki superonline fiber internet ile yayın listesi bile gelmiyordu.

Müşteri hizmetleri ile konuyu görüşmeye çalıştığımda iptv desteği yasa gereği veremediklerini bu nedenle yardımcı olamayacaklarını ilettiler.
Aynı sorunu tekrar araştırdığımda Turknette de mevcutmuş fakat onda modemi açıp kapatınca kısa bir süre izlenebiliyormuş. Superonline da bu bile mumkun değil.
Şimdi tahattüm olmadığından TTNet e geçiş için işlemleri başlatacağım. Çünkü kendi iptv hesabımı arkadaşıma verdim ve yaklasık 3 saattir sorunsuz izliyor.
Umarım bir başkasına da faydalı olmuştur bu konu.
İyi forumlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...