irelia sc yasuo sc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
irelia menüsünde aşşa bilmem ne farm ve sayire birşeyler var onlar ne işe yarıyor bilgisi olan var mı of olarak ikiside bende bilgi verirseniz sevinirim ona göre açıp kapatırız
bide yasuo hortum bugunu bozdum galiba buga girdiği halde atmıyor neyi kapatmış olara bilirim onuda söylebilirseniz teşekkürler şimdide

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valla neyi kapatmışsın bilememde böyle şeyler olmasın diyorsan her değişiklikden önce configi yedeklemeni öneririrm

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben sadece irelia oynarken kullanıyorum hatta en iyi script irelia diyebilirim. ayarlarıyla hiç oynamadım sadece combodan w kullanımını kaldırdım ve ulti ayarlarından en az 3 kişiye ulti atacak şekilde ayarladım. eğer gerçekten irelia oynamayı,mekaniğini,gücünü biliyorsanız dünden beri elmasa kadar çıktım efsane bir şey

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben sadece irelia oynarken kullanıyorum hatta en iyi script irelia diyebilirim. ayarlarıyla hiç oynamadım sadece combodan w kullanımını kaldırdım ve ulti ayarlarından en az 3 kişiye ulti atacak şekilde ayarladım. eğer gerçekten irelia oynamayı,mekaniğini,gücünü biliyorsanız dünden beri elmasa kadar çıktım efsane bir şey
tamam güzel ama bide irelianin o en sondaki 2 tane m ile başlayan şeyler var onlar on mu of mu sende ve ne işe yarıyor onu yazar mısın

Üye
5 HİZMET YILI
hocam oto w yü tam olarak nerden kapattın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben sadece q buglama olayı hangisi diye sormuştum yani yanlışlıkla kapatmış ola bilirim diye yabancılar bile mesaj kasmaya calışıyorum deliricem ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
muhovalve denen arkadaşın configini deneyip test edebilirsin gayet başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...