tamam güzel ama bide irelianin o en sondaki 2 tane m ile başlayan şeyler var onlar on mu of mu sende ve ne işe yarıyor onu yazar mısınben sadece irelia oynarken kullanıyorum hatta en iyi script irelia diyebilirim. ayarlarıyla hiç oynamadım sadece combodan w kullanımını kaldırdım ve ulti ayarlarından en az 3 kişiye ulti atacak şekilde ayarladım. eğer gerçekten irelia oynamayı,mekaniğini,gücünü biliyorsanız dünden beri elmasa kadar çıktım efsane bir şey
hocam oto w yü tam olarak nerden kapattınben sadece irelia oynarken kullanıyorum hatta en iyi script irelia diyebilirim. ayarlarıyla hiç oynamadım sadece combodan w kullanımını kaldırdım ve ulti ayarlarından en az 3 kişiye ulti atacak şekilde ayarladım. eğer gerçekten irelia oynamayı,mekaniğini,gücünü biliyorsanız dünden beri elmasa kadar çıktım efsane bir şey
komboya koyunca random hasar vermek için kullanıyor w'yuhocam oto w yü tam olarak nerden kapattın
shift bastığınızda irelia var combo ayarlarından w yi off konumuna getirhocam oto w yü tam olarak nerden kapattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?