bence dene gayet iyiirelia script deneyen var mı nasıl oluyor minyonlara son vuruş q atılabiliyor mu otomatik
tek sıkıntı oyanlı üye olmanKesinlikle deneyeceğim bkoca1997 nin yorumundan sonra
oto skıl atıyor skılden kaçıyor daha bir çok özelligi var yanı bıraz youtube araştırırsan anlarsınben hiç denemedim script lolde ne işe yarıyor
50 yorumu geçmesı lazım forumdakı yorum sayınarkadaşlar deneyemiyorum yarın 2 gün sürem doluyor o yüzden yarın script güncellenince denerim
kolay oyun kazandırıyor diyelim ama ban riskin yüksekben hiç denemedim script lolde ne işe yarıyor
otomatik 5 stack modu falan var mı acaba qsu için çok mükemmel olurdu fightta hemen stacklemesigayet basarişi mınyon nerdeyse hıc kacırmıyor güzel çalısıyor u falan e falan hepsı genel olarak basarılı bır test modu gir lolde bak derım
sadece o değil diye biliyorum 2 günde dolması lazım 2güne yaklaşınca 50 yorum atacağm zatenoto skıl atıyor skılden kaçıyor daha bir çok özelligi var yanı bıraz youtube araştırırsan anlarsın
Post automatically merged:
50 yorumu geçmesı lazım forumdakı yorum sayın
kite var mıHayır ireliada iyi değil sc genel anlamda skill atma ve doggede çok iyi değil kite için kullanıyorum ben.