is required to run the engine hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
A d3d11-compatible gpu (feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the engine hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz
1617919705333.png

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ekran kartının dx11 desteklediğinden ve sorunsuz şekilde kurulu olduğundan emin ol ek olarak , unreal'i kaldırıp tekrar yüklemen , yüklerken de ilk kurulumda atladığın ek paketleri seçmen durumu düzeltebilir yine de net bir şey diyemiyorum

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bununla ilgili ekran kartının desteklediğini kontrol etmen gerekiyor sonradan tekrardan kaldırıp yükle

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bununla ilgili ekran kartının desteklediğini kontrol etmen gerekiyor sonradan tekrardan kaldı
ekran kartının dx11 desteklediğinden ve sorunsuz şekilde kurulu olduğundan emin ol ek olarak , unreal'i kaldırıp tekrar yüklemen , yüklerken de ilk kurulumda atladığın ek paketleri seçmen durumu düzeltebilir yine de net bir şey diyemiyorum
Dxdiag ile baktım ve ekran kartım Dx12. Dx12'yi silip Dx11'i yüklemem sorunu çözer mi?
Post automatically merged:

Dxdiag ile baktım ve ekran kartım Dx12. Dx12'yi silip Dx11'i yüklemem sorunu çözer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...