İş ve oyun için Monster mı yoksa Macbook mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sadece iş için macbook ama oyun da oynayacağım iş için de kullanacağım diyorsan monster tabiki de

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence monster alma her nekadar sağlam gözüksede çok ta iyi değil asus tercih etmeni öneririm

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ne gibi bir sorun çıkardığını da yazar mısın? ben de monster kullanıyorum şu zamana kadar bir sıkıntı cıktıgını görmedim
Ben bir kere monster aldim ekran cercevesi kendiliginden kirildi zaten krilcak gibi duruyodu yani malzeme kalitesi kötü demek istiyorum
Sonradan iade ettim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar, yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. Genel olarak hem iş hem oyun için almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim ve neden?

1) Monster Abra A7 V13.3 17.3"
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2) Macbook Air M1
Ne oynayacağına göre değişir ama oyun istiyorsan monster alman daha mantıklı olur

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şüphesiz canavar, onu seçin ve pişman olmayacaksınız.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bana göre Mac'ler iyi performans verdiği durumlarda bile oyunlarda geri kalıyor. Oyun için de alacaksan Monster daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mac kullanmadım fakat yıllardır monster kullanırım 2. monster bilgisayarım bu en harika özelliği müşteri hizmetleri ben daha iyisine şahit olmadım. Her konuda yardımcı oldular zaten o yüzden 2. bilgisayarımı da monster aldım.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
net m1 bence m1 de azda olsa lol filan oynarsın ve bence macbook çok daha klas arkadaşımda var aşşırı güzel moster ile macbook arasında kalsaydım net macbook olurdu

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar, yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. Genel olarak hem iş hem oyun için almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim ve neden?

1) Monster Abra A7 V13.3 17.3"
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2) Macbook Air M1
asus al bence monster çok abartılı hem oyun hemde iş için macbook tercih etmemelisin o sadece iş için .exe dosyaları desteklemiyor diye biliyorum yani steam ve epic gamesi indiremez riot da kuramassın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iş için mac öneririm ama oyunda olduğuna göre tabikide monster

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
mac kullanmak gerçek iş adamlarının işi bence, monster kullanarak daha rahat edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eğer oyunda oynuyorsan hem iş hem oyun için monster macbook'la oyun kısmında performans alamazsın oyun için tasarlanmadı

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun oynamak istiyorsan monster tabii ki ama oyun çok önemli değil işimi yapayım yeter diyosan macbook

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence monster tercihin olmalıdır hem oyun hem iş için kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...